Home » Agrement, Alte Articole, Evenimente
, , , , ,

Deschiderea Scolii Ecvestre de la Piatra Neamt, Aprilie 2010

17 April 2010 0 Comentarii

baza-hipica-piatra-neamt-aprilie-2010Sambata 17 Aprilie 2010, incepand cu ora 10 la Baza Hipica “Virgil Barbuceanu” din Piatra Neamt a avut loc un eveniment deosebit: deschiderea scolii ecvestre si a  anului competitional ecvestru. Cu aceasta ocazie a avut loc si un concurs demonstrativ de sarituri peste obstacole la care au participat calareti si cai de la scolile ecvestre din Piatra Neamt, Targu Neamt, Bacau si Iasi.

Protagonistii acestui moment au fost  elevii scolilor de echitatie din judetele Neamt, Bacau si Iasi care au venit special pentru aceasta ocazie. Participarea lor a incurajat inscrierea copiilor pentru a practica acest sport. Evenimentul a debutat cu prezentarea personalitatilor care au sprijinit si sustinut material de la infintare si pana in prezent  baza hipica de la Piatra Neamt.

Momentul asteptat de toata lumea si anume concursul de sarituri a debutat cu cei 2 sportivi din Piatra Neamt. Exemplarele de cai prezenti la eveniment au impresionat publicul prin frumusetea lor, dar si maiestria cu care au sarit peste obstacole.

Finalul evenimentului a fost marcat de un mic recital de muzica populara sustinut de elevi de la scolile din Piatra Neamt. Impresia pe care caii au lasat-o asupra celor care au asistat la eveniment si in special asupra copiilor a fost una deosebita.

Speranta organizatorilor de a avea cat mai multi elevi la scoala de echitatie din Piatra Neamt este si dorinta noastra. Aceasta baza hipica de la Piatra Neamt este acreditata de Federatia Ecvestra Internationala pentru desfasurarea Competitiilor Ecvestre cum ar fi Cupa Modiala la Sarituri peste Obstacole.
Album Foto
Click pentru a vedea versiunea mare a imaginilor

Deschiderea scolii de echitatie Piatra Neamt 2010 Deschiderea scolii de echitatie Piatra Neamt 2010 Deschiderea scolii de echitatie Piatra Neamt 2010 Deschiderea scolii de echitatie Piatra Neamt 2010 Deschiderea scolii de echitatie Piatra Neamt 2010
Deschiderea scolii de echitatie Piatra Neamt 2010 Deschiderea scolii de echitatie Piatra Neamt 2010 Deschiderea scolii de echitatie Piatra Neamt 2010 Deschiderea scolii de echitatie Piatra Neamt 2010 Deschiderea scolii de echitatie Piatra Neamt 2010
Deschiderea scolii de echitatie Piatra Neamt 2010 Deschiderea scolii de echitatie Piatra Neamt 2010
Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.