Home » Evenimente
,

Magia Sarbatorilor de Iarna la Piatra Neamt

3 December 2010 2 Comentarii

magia-sarbatorilor-de-iarna-la-piatra-neamtDuminica, 5 decembrie 2010, la Piatra Neamt va avea loc debutul oficial al sarbatorilor de iarna. Intregul oras va intra in sarbatoare, iar ghirlandele multicolore de pe strazi vor umple atmosfera cu vraja Craciunului. An de an, Piatra Neamt se pregateste sa intampine Craciunul cu bucurie si astfel, atmosfera speciala si plina de bucurie transforma acest orasel de munte intr-o poveste.

Ca si in ceilalti ani municipalitatea pietreana a depus eforturi pentru aranjarea orasului, astfel incat acesta sa se ridice la statutul de oras turistic si sa reprezinte un punct de atractie pentru turisti. In acest an s-au achizitionat numeroase ornamente noi, care alaturi de ghirlandele luminoase de anul trecut, vor crea o ambianta plina de farmec specifica sarbatorilor de iarna. Impresionante vor fi si ornamentele de Craciun tridimensionale, braduti si figurine 3D care reprezinta noutatile ornamentale din aceasta iarna.

Piatra Neamt de Craciun, judetul Neamt

Piatra Neamt de Craciun Piatra Neamt de Craciun Piatra Neamt de Craciun Piatra Neamt de Craciun Piatra Neamt de Craciun
Piatra Neamt de Craciun Piatra Neamt de Craciun Piatra Neamt de Craciun Piatra Neamt de Craciun Piatra Neamt de Craciun
Piatra Neamt de Craciun Piatra Neamt de Craciun

Parcul din Piata Stefan cel Mare se va transforma intr-o lume magica in care copacii sunt decorati cu fantezie spre bucuria celor mici care vor gasi aici personaje din lumea desenelor animate, dar si pe neobositul Mos Craciun cu sacul plin de cadouri. Centru orasului va fi impodobit cu siruri noi luminoase, candelabre sclipitoare, stelute imense de gheata, cu si fara fundite, dar si brazi tridimensionali, facuti in intregime din leduri.

In Piata Stefan cel Mare alaturi de ghirlandele luminoase se vor regasi numerosi bulgari de gheata, iar pe strazile laterale vor fi montate artificiile care iti dau senzatia ca se scurg in strada. De asemenea, bulevardul Republicii va stralucii prin copacii gatiti cu inflorescente luminoase, beculete si ghirlande multicolore.

Te asteptam in Piatra Neamt, sa te lasi sedus de puterea magica a orasului si sa fii alaturi de noi la startul luminitelor de Craciun. In aceasta atmosfera de basm, va invitam sa faceti o plimbare pe strazile orasului, iluminate feeric pentru sarbatorile de iarna.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

2 Comentarii »

  • nelly a spus:

    superb!!!! sunt mandra ca locuiesc in acest oras!!! sunt imagini de vis…de poveste…

  • Cippo a spus:

    Superb. Fara cuvinte!

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.