Home » Agrement

„Ştrandul Tineretului”: destinaţia de vară preferată a turiştilor care vin în Piatra Neamţ

17 June 2011 1 Comentariu

strand-piatra-neamt-sezon-2011În acest an sezonul de vară din Ştrandul Tineretului s-a deschis de la începutul lunii iunie, vremea caldă şi frumoasă din această perioadă contribuind cu succes la acest fapt. Aşezat într-un cadru de poveste, la poalele muntelui Cernegura şi pe malul râului Bistriţa, acest complex turistic se numără printre cele mai mari si mai moderne locaţii de acest gen din ţară şi reprezintă destinaţia de vară preferată de turiştii care vin în Ţinutul Neamţului.

Atracţia principală a complexului o reprezintă bazinele de înot cu plaja şi spatiile de joacă pentru cei mici. Alături de acestea complexul mai dispune de terenuri de tenis si fotbal cu gazon artificial, terenuri de volei pe nisip si baschet, piste de skateboard si role, teren de paintball, terase, cluburi si discoteci. Amenajate la standarde europene toate acestea oferă numeroase şi variate posibilităţi de distracţie şi de cazare necesare turiştilor pentru petrecerea unei vacanţe de neuitat în Ţinutul Neamţului.

Turiştii care vin la Complexul Turistic şi de Agrement „Peste Vale” Piatra Neamt pot să se cazeze în cele 4 cartiere, şi anume: Cartierul Ibiza, Cartierul Malibu, Cartierul Riviera şi Cartierul Roland Garros, toate având un numar de 64 casuţe de vacanţă.

Strand Piatra Neamt, judetul Neamt

Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt
Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt
Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt
Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt Strand Piatra Neamt

Intrarea în Ştrandul Tineretului de la Piatra Neamţ costă 1 leu pentru copii şi 3 lei pentru adulti, iar accesul la piscina costă 7 lei pentru întreaga zi. Pe plaja amenajată lângă bazinele de înot se pot închiria şezlonguri şi umbrele, iar pentru turiştii care doresc intimitate s-a amenajat o zona exclusivistă dotată cu două bazine de înot şi bar.

Alături de Ştrandul Tineretului se află Baza Hipică “Col. Virgil Bărbuceanu” care oferă copiilor dar şi iubitorilor sportului călare posibilitatea de a se înscrie la Şcoala de Echitaţie sau pot opta pentru călărie de agrement şi plimbări de agrement cu trăsura.

Complexul Turistic şi de Agrement „Peste Vale” Piatra Neamt îşi aşteaptă turiştii să vină să petreacă un sejur de neuitat în mijlocul unui peisaj mirific şi să ia parte la numeroasele modalităţi de distracţie pe care le găsesc aici.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

1 Comentariu »

  • mihai a spus:

    Este foarte frumos, am fost acum 2 ani si am ramas surprins ca exista asa ceva in romania. daca stie cineva cat mai este cazarea la casute.

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.