Home » .: Promovare Turistică :., Participări la târguri de turism

Oraşul Piatra Neamţ promovat la Târgul de Turism al României 2012

16 March 2012 0 Comentarii

11-Orasul-Piatra-Neamt-la-Targul-de-Turism-al-Romaniei“Piatra Neamţ, un loc minunat!” este sloganul cu care se prezintă oraşul Piatra Neamţ la cea de a de-a XXVII-a ediţie a Târgului de Turism al României. Evenimentul va avea loc în perioada 15 – 18 martie, la pavilionul expoziţional Romexpo de la Bucureşti.

Campania de promovare a municipiului Piatra Neamţ a fost lansată la ediţia de toamna trecută a târgului de turism şi include prezentarea potenţialului turistic de care dispune oraşul, alături de principalele posibilităţi de petrecere a timpului liber pentru iubitorii de natură şi sport. Pe parcursul unor circuite de două zile turiştii pot vizita oraşul Piatra Neamţ şi se pot bucura de frumuseţea unică a acestei zone. Pot vizita muzeele şi bisericile din localitate, pot face drumeţii pe Cozla şi pot practica sporturilor de iarnă, iar vara pot opta pentru posiblităţile de recreere pe care le oferă Ştrandul Municipal.

Axată pe posibilităţile pe care Piatra Neamţ le oferă pentru petrecerea unei vacanţe în familie, cu toate atracţiile pe care le poate oferi o staţiune montană, atât vara, cât şi în sezonul rece, campania de la această ediţie promovează un circuit pentru care turiştii interesaţi pot opta.
Astfel, în prima zi, turiştii pot vizita principalele muzee şi biserici ale oraşului: Muzeul Cucuteni, Curtea Domnească, Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Turnul lui Ştefan şi Biserica Sf. Ioan, Muzeul de Etnografie, bisericile “Schimbarea la faţă” din Văleni, “Sfânta Precista” din cartierul Precista, “Buna Vestire” din Sarata. În cea de-a doua zi pot vizita Muzeul de Ştiinţe Naturale, pot face o drumeţie pe Cozla, o plimbare cu telegondola, plajă şi practicarea unor sporturi în Ştrandul Municipal în sezonul cald, respectiv schi şi snowboarding  în sezonul rece.

La această ediţie a târgului de turism vizitatorii vor fi informaţi despre faptul că tradiţia şi ospitalitatea specifică, alături de spaţiile de cazare moderne, monumentele şi ansamblurile de arhitectură, muzeele şi atracţiile pentru activităţile de agrement sunt ingredientele ideale pentru un sejur perfect în oraşul Piatra Neamţ.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.