Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Participări la târguri de turism, Sate nemțene

Satele din Ţinutul Neamţ promovate la Braşov

5 June 2013 0 Comentarii

05-targ-turism-brasov-2012În perioada 11 – 13 mai 2012 Ţinutul Neamţ a fost reprezentat la Târgul de Turism Rural al României, care a avut loc în Piaţa Sfatului din Braşov. Evenimentul s-a desfăşurat sub denumirea de “Ziua Satului Românesc” aflat la cea de a II-a ediţie.

La această manifestare Consiliul Judeţean Neamţ a participat cu două standuri amenajate în Piaţa Sfatului, în care s-a promovat produsul turisitic specific al Ţinutului Neamţ. S-au promovat astfel tradiţiile, arta meşteşugarilor, dar şi turismului ecumenic din  judeţul Neamţ.

Cu această ocazia a fost adus în atenţia publicului varietatea naturală a întregului judeţ, prezentată în materiale promoţionale care au fost împărţite publicului prezent la Braşov. Tot la acest eveniment, Consiliul Judeţean Neamţ a fost reprezentat, prin Centrul de Cultură şi Arte “Carmen Saeculare“, cu Ansamblul Folcloric “Floricică de la Munte”, care a concertat, timp de o oră, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Cele două standuri ale Consiliul Judeţean Neamţ au fost reprezentate de doi meşteri populari, şi anume Costi Lungu, din Humuleşti, şi Iulian Bălan, din Bălţăteşti. Prin această manifestare care a cuprins o serie de iniţative, programe şi festivaluri s-a dorit ca satul românesc să fie adus în centrul atenţiei publicului.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.