Home » Evenimente

Festivalul ”Bucuria Luminii” ed a VII-a- Târgu Neamț

10 April 2015 0 Comentarii

afisConsiliul local Târgu Neamţ, Primăria şi Casa Culturii din oraşul de la poalele Cetăţii Neamţ, omagiind Sărbătorile de Paşte, ne invită  să participăm ca spectatori, fireşte, la Festivalul “Bucuria Luminii” care va debuta luni, 13 aprilie, mai întâi în locaţiile asigurate de Casa Culturii, începând cu orele 13.00.

În programul Festivalului sunt incluseː Expoziţia de pictură şi hand-made a elevilor de la Şcoala Gimnazială nr. 2 din Târgu Neamţ, Expoziţia de fotografie experimentală a Universităţii de Artă şi Design din Cluj Napoca – “Real – Subreal” şi Expoziţia de fotografie “Bucăţi de viaţă în culori” a Grupului Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din România (Târgu Neamţ). Expoziţiile pot fi vizionate până la orele 19.00. Găzduite de amenajările din Grădina Publică, manifestările din cadrul acestui Festival aflat anul acesta la cea de a VII-a ediţie, vor continua în aceeaşi zi, de la orele 15.00, până spre orele 20.00, cu un spectacol de divertisment, muzică şi dans, cu  interpreţi de muzică uşoară, muzică populară şi folk, la care vor lua parte şi recitatori şi majorete. Îşi vor da concursul tinerii talentaţi de la Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică Nemţeană “Valea Ozanei”, Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din Romania, de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare”, precum şi de la Clubul Copiilor – din Târgu Neamţ. Organizatorii promit anul acesta că, pe parcursul Festivalului, vor fi mai multe concursuri cu premii și că vor fi pregătite mai multe surprize, atât pentru prichindei, cât şi pentru cei mari.

Manifestarea  se va încheia cu tradiţionala discotecă în aer liber. Reprezentanții Casei Culturii din Târgu Neamţ, principalul organizator al Festivalului, contează pe un public numeros care, la fiecare ediţie a evenimentului a apreciat cu aplauze strădaniile participanţilor şi concurenţilor de a se prezenta cât mai bine şi de a câştiga premiile puse în joc.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.