Home » Evenimente, Participări la târguri de turism

Judeţul Neamţ la Târgul de Turism al României – Ediţia de toamnă 2015

16 November 2015 0 Comentarii

La ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României, care a avut loc la Pavilionul Expoziţional Romexpo Bucureşti în perioada 12-15 noiembrie 2015, Judeţul Neamţ a fascinat şi a atras un număr mare de vizitatori, impresionând prin frumuseţea standului şi prin ineditele materiale informative despre obiectivele turistice din zonă. La această ediţie a târgului au participat expozanţi din ţară şi din străinătate care au încercat să atragă prin numeroase oferte reprezentând tradiţii, cultura şi cadrul natural specific fiecărei zone sau punct de atracţie.

Participarea la această ediţie a târgului a fost şi de această dată un succes, echipa întorcându-se acasa bucuroasă de recunoaşterea pe care a primit-o în rândul vizitatorilor şi chiar şi a unor expozanţi care s-au arătat interesaţi de frumuseţea ţinutului Neamţ. La târg a fost prezent şi ansamblul de dans popular a Centrului pentru Cultura şi Arte “Carmen Saeculare” din Piatra Neamţ, a carui manifestaţie a încantat vizitatorii, participarea acestui ansamblu la Târgul de Turism al României fiind deja un obicei a judeţului Neamţ.

În cadrul standului judeţului Neamţ a fost amenajat şi un mic atelier tradiţional, reprezentat prin meşterul popular Vasile Ciocârlan, care a impresionat prin unicitate şi originalitate, obiectele făurite de acesta uimind şi în acelaşi timp atrăgând mulţi participanţi la târg.

Vă invităm să vizionaţi mai jos şi câteva imagini de la târg.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.