Home » Agrement
, , , ,

Baza hipică ”Col. Virgil Bărbuceanu” din Piatra Neamț

15 July 2016 0 Comentarii

Oraşul Piatra Neamţ, adesea supranumit şi ”Perla Moldovei”, nici la această categorie de activităţi nu se lasă mai prejos şi aduce un motiv în plus pentru a-l vizita. Atracţie turistică pentru iubitorii de cabaline, Baza Hipică ”Col. Virgil Bărbuceanu” are acel ”ceva” care pentru practicanţii şi susţinătorii sporturilor ecvestre înseamnă mult mai mult decât o zi petrecută acolo, înseamnă linişte, relaxare şi aprecierea legăturii speciale dintre oameni şi animale.

În cadrul Bazei hipice din Piatra Neamţ se poate practica călăria de agrement pe trasee bine stabilite de către personalul bazei, turismul călare pentru cei care au cunoştinţe şi aptitudini ecvestre, călătorii de o zi pe traseul Bâtca Doamnei – Bahrin, agrement cu trăsura atât pentru plimbare cât şi pentru evenimente speciale, agrement cu sania trasă de cai (iarna). Tot în cadrul bazei se antrenează caii pentru participarea la concursuri şi de asemenea se pot lua cursuri de călărie.

Album Foto
Click pentru a mari pozele

Click aici pentru a vedea toate albumele foto

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.