Home » Evenimente, Participări la târguri de turism, Promovare Turistică

Județul Neamț la TTR, noiembrie 2016

17 November 2016 0 Comentarii

Județul Neamț prin consiliul județean, participă din nou la Târgul de Turism al României, cu stand propriu, la ediția care a fost deschisă astăzi 17 noiembrie 2016.

Standul Consiliul Județean Neamț a fost vizitat de către ANCA PAVEL-NEDEA , Președintele Autorității Naționale pentru Turism, și COSTIN GRIGORE BORC, Ministrul Economiei, care au apreciat în mod deosebit modul în care se prezintă județul nostru la acest eveniment.

Pentru actuala ediție punctul de atracție din stand îl constituie una dintre casuțele care se va regăsi și în centrul municipiului Piatra Neamț în cadrul TÂRGULUI DE CRĂCIUN, organizat de consiliul județean în pateneriat instituțional, în perioada 5 decembrie 2016 – 6 ianuarie 2017.

Miile de luminițe care strălucesc în stand, materialele promoționale și spectacolul oferit de ansamblul folcloric „Floricică de la Munte” al Centrului pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare, fac din acesta un punct extrem de atractiv pentru participanții la târg.

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.