Home » Agrement, Promovare Turistică

Start la „Serbările zăpezii“, la Durău

8 February 2017 0 Comentarii

 

Amatorii de schi, dat cu sania sau pur și simplu iubitori ai unui munte a cărui frumusețe e greu de redat în cuvinte după ce iarna l-a făcut incredibil, ornându-l cu albul imaculat al gheții și zăpezii, au ocazia de a petrece câteva zile într-un mod plăcut în stațiunea Durău, situată la poalele muntelui Ceahlău, unde de joi și până duminică vor avea loc „Serbările zăpezii“.

Participanții vor avea posibilitatea să se înscrie la concursul de schi alpin sau la cel de săniuș, iar dacă nu vor să își asume astfel de confruntări, pot savura o plimbare printre brazii seculari, în liniștea deplină a muntelui, spartă, din când în când, de țipătul bufnițelor ori de răgetul vreunei sălbăticiuni. Pentru schiori se asigură, de la centrul de închiriere, echipamentul necesar. Iar celor care vor să se bată cu bulgări, natura le-a asigurat din plin materie primă! La noi, la Neamț, ninge de ieri și iarna ne va rămâne alături încă o vreme!

Programul la schi-lift este zilnic, între 10 și 17. După efortul depus în nămeți, cei care vor ajunge la Durău se vor putea bucura de mese copioase, cu produse tradiționale, la deținătorii de spații de cazare din zonă, oferta fiind îndestulătoare.

Alături de participanți se vor afla salvamontiștii, care vor oferi sprijinul la nevoie, iar informații despre traseele montane se obțin de la Administrația Parcului Național Ceahlău.

 

Galerie foto:

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.