Home » Alte evenimente, Evenimente, Promovare Turistică

„Spiritualitatea“ nemțeană, promovată la Chișinău

5 April 2017 0 Comentarii

Județul Neamț va participa, în perioada 6-9 aprilie, la Chișinău, Republica Moldova, la a XXII-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate în turism, agrement și industrie hotelieră „Tourism. Leisure. Hotels 2017“.
Acest târg este cea mai importantă manifestare internațională specializată din Republica Moldova, care prezintă toate segmentele industriei turistice, inclusiv ofertele agențiilor de turism din Moldova și de peste hotare. Din România vor participa 22 de entități.

Consiliul Județean va prezenta oferta turistică „Vacanță la Neamț – Spiritualitate și relaxare“, propunându-i celui interesat de a ajunge în zonă măcar unul dintre cele patru trasee de o frumusețe aparte, identificate în județ: Piatra Neamț – Tîrgu Neamț; Piatra Neamț – Roman; Tîrgu Neamț – Pipirig și Cheile Bicazului – Bicaz – Durău. Punctele tari de pe aceste trasee sunt lăcașurile de cult care adăpostesc icoane făcătoare de minuni – de la Horaița, Giurgeni, Mănăstirea Neamț, de la Durău, ori icoanele lui Nicolae Grigorescu, de la Agapia.

 

Broșura „Vacanță la Neamț – Spiritualitate și relaxare“

Descărcați broșura aici: Brosura_Vacanta la Neamt TQF 31032017B

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.