Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Lacuri în județul Neamț, Promovare Turistică

La Caiace – zonă de agrement și timp liber

10 August 2018 0 Comentarii

 

 

La Caiace – zonă de agrement și timp liber

 

 

Deschis în zona Bâtca Doamnei din Piatra Neamț, La Caiace este un spațiu care promovează activități în aer liber dintre cele mai diverse, de la cele educative, culturale până la cele sportive și de relaxare. Toate acestea se adresează atât celor mici cât și celor mari.

Pe caiac, la o plimbare pe lac, vei simți o adiere plăcută exact ca briza mării, iar aerul proaspăt, lumina, soarele și muzica fac din această experiență o mica vacanță.

Tarife /oră La Caiace (vestele de salvare sunt incluse):

  • caiac o persoană – 20 RON
  • caiac două persoane – 30 RON
  • hidrobicicletă (4 persoane) – 40 RON

Galerie foto:

În măsura în care vremea va permite, în serile de miercuri, tot aici, se desfășoară ore de pilates, iar în serile de joi pasionații de arte plastice sunt așteptați la o ședință de pictură pe șevalete, pentru a da frâu liber creativității și expresivități lor într-un cadru relaxant și minunat. Cursul se desfășoară între orele 17:30 și 20.30 și se adresează exclusiv adulților, iar investiția este de 50 lei/ sedință și include toate materialele necesare (șevalete, pânze, blocuri de desen, acrilice, pensule, șorțuri etc.)

Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0742.400.900

Galerie foto:

Weekend-ul acesta vine cu surprise frumoase în acest spațiu de vis. Evenimentul „Offline Fest Trailer” începe sâmbătă de la ora 14:00 și te provoacă să te reîntorci la jocurile copilăriei departe de smartphone-uri și laptop-uri și mai aproape de cei dragi. Festivalul nu are limită de vârstă, așa că nu mai sta pe gânduri! Vino cu toți ai tăi să petreceți câteva ore de neuitat!

Evenimentul este organizat de Asociaţia „Comunitatea Noastră” în parteneriat cu La Caiace, Biblioteca Stradală Piatra Neamț și Ludoteca Piatra Neamţ.
Pentru înscriere accesați link-ul: http://bit.ly/formularoffest

Locurile sunt limitate!

Duminică aceasta vine cu un alt eveniment, mai exact un inedit atelier de percuție, deopotrivă distractiv pentru copii cât și pentru părinți. Aici veți afla mai multe despre muzică, joc, ritm și terapie cu ajutorul instrumentelor de percuție tradiționale sau neconvenționale. Evenimentul este sustinut prin donatie!

Galerie foto:

La Caiace este o adevarată oază de verdeață și aer curat în județul Neamț, aflată la doi pași de Piatra Neamț, pe malul lacului Bâtca Doamnei și unde se întâmplă multe lucruri frumoase pentru toate gusturile.

Galerie foto:

Pentru alte detalii privind organizarea de evenimente în zona La Caiace puteți contacta organizatorii:

Dumitrița Luncanu
[email protected]
0728 10 10 28

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.