Home » Alte evenimente, Evenimente

FESTIVALUL DE TEATRU PIATRA NEAMȚ EDIŢIA 30

6 September 2018 0 Comentarii

  

FESTIVALUL DE TEATRU PIATRA NEAMȚ

EDIŢIA 30

 20 septembrie-1 octombrie 2018

 

 

A 30-a ediție a Festivalului de Teatru Piatra Neamț, care se desfășoară între 20 septembrie și 1 octombrie, are loc în anul în care Teatrul Tineretului împlinește 60 de ani de existență.

Tema acestei ediții este „Arhivele insecurității”, o formulă ironică, dar serioasă, care să facă trimitere la istoria Festivalului, dar și la prezentul lui, și care încearcă să exprime tocmai fragilitatea relației teatru – timp – realitate.

Această ediție recuperează dimensiunea internațională a festivalului, prin participarea unor companii de teatru din Franța, Italia și Portugalia.

Fiind o ediție aniversară și dat fiind faptul că ne dorim să ajungem la un public cât mai numeros și mai divers, pentru prima dată în istoria festivalului am extins spațiul de desfășurare și în orașul Tîrgu Neamț.

31 de spectacole, 36 de reprezentații, 5 concerte, 3 ateliere, 3 lansări de publicații, 1 spectacol-lectură, o proiecție de film documentar, 1 juriu de liceeni, 1 colocviu, 25 de sesiuni de discuții cu publicul își așteaptă spectatorii!

Programul ediției curente propune iubitorilor de teatru spectacole de dramaturgie contemporană care chestionează teme ale societății de azi, teatru documentar, spectacole realizate de tineri creatori (semnate de regizori sub 30 de ani), dialogul cu alte spații culturale europene, proiecte artistice cu componentă educațională (ateliere dedicate spectatorilor de toate vârstele, spectacole ale profesioniștilor în colaborare cu adolescenții), evenimente interdisciplinare (spectacol de dans, concerte, spectacol – lectură, proiecție de film documentar, performance), spectacole pentru public tânăr și foarte tânăr (dintre care două sunt produse de Teatrul Tineretului).

 

Programul Festivalului:

Mai multe detalii despre Festivalul de Teatru puteți obține din materialele noastre publicate pe site-ul Teatrului Tineretului Piatra Neamt și pe canalele social-media.

 

Vă așteptăm cu drag la teatru!

 

Program Agenție Teatrală
Marți-Vineri: 11-12 și 16-19
Sâmbătă- Duminică: 16-19
Luni – închis
Telefon: 0233 211.036, 0752149735
E-mail: [email protected]
Pentru rezervări, scrieţi la adresa de e-mail (de luni până vineri) sau telefonaţi la numerele mai sus menționate. Pentru a fi valabile, biletele aferente rezervărilor trebuie achitate cu 24h înaintea spectacolului.

 

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.