Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Evenimente, Promovare Turistică

Patru zile de spectacol ecvestru la Piatra Neamț, 20-23 septembrie 2018

19 September 2018 0 Comentarii

 

 

Patru zile de spectacol ecvestru la Piatra Neamț, 20-23 septembrie 2018

Concurs inedit al poneilor, în premieră, la Neamț

 

Iubitorii de cai și întreceri sportive ecvestre vor putea urmări Concursul Național, o etapă Grand Prix România, Cupa „TCE 3 Brazi” , ediția a IX- a, care se va desfășura săptămâna aceasta la Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu” din Piatra Neamț.

Programul evenimentului:

 

La eveniment vor participa peste 80 de sportivi din toată țara, iar probele competiţiei sunt organizate pentru toate categoriile de sportivi, de la copii, amatori și până la seniori. Noutatea la această ediție este concursul demonstrativ la care vor participa îndrăgiții ponei. Astfel, în weekend, sunteți invitați să vedeți în premieră poneii la Piatra Neamț într-un spectacol inedit de sărituri peste obstacole.

Galerie foto spectacole anterioare:

Startul evenimentului se va da joi, de la ora 17:00 cu o frumoasă paradă a participanților pe arterele principale ale municipiului Piatra Neamț.

Organizatorii vă invită la 4 zile de spectacol, în care sunt incluse 2 competiții cu probe variate și pline de suspans, unde călăreții și caii lor vă vor încânta cu evoluții spectaculoase.

Galerie foto spectacole anterioare:

 

Înființată în anul 1986 ca Centru Sportiv, Baza Hipică- ce poartă numele campionului național la călărie Colonel Virgil Bărbuceanu- a fost, de-a lungul anilor, gazda numeroaselor competiții naționale și internaționale de profil.

În cadrul Bazei Hipice Virgil Bărbuceanu funcționează și o Școală de Echitație pentru copii și adulți, precum și alte servicii și activități, cum ar fi călăria de agrement sau plimbările cu trăsura.

Spectacole şi concursuri sportive ecvestre, agrement şi turism ecvestru, cursuri de echitaţie, dresaj şi antrenament mai sunt organizate în județul Neamț și la Depozitul de armăsari Dumbrava, aflat la aproximativ 10 km distanţă de Tîrgu Neamţ.

Galerie foto:

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.