Home » .: Promovare Turistică :., Participări la târguri de turism, Promovare Turistică

Județul Neamț, prezent la Târgul de Turism al României în perioada 15-18 noiembrie 2018

15 November 2018 0 Comentarii

 

Județul Neamț, prezent la Târgul de Turism al României în perioada 15-18 noiembrie 2018

 

 

 

La cea de-a 40-a ediție a Târgului de Turism, Consiliul Județean Neamț invită vizitatorii în standul de promovare a județului pentru a cunoaște atmosfera și farmecul sărbătorilor de iarnă din satele tradiționale din Ținutul Neamțului. Astfel, pășind în standul special amenajat în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional Romexpo București, vizitatorii vor avea surpriza să pătrundă într-o lume de poveste, mai precis în universul copilăriei veșnice și al bucuriei, recompus în jurul unor simboluri reprezentative, emblematice pentru județul Neamț, Casa Memorială „Ion Creangă” și Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni, precum și în jurul altor valori spirituale autentice, în spaţiul cărora pot fi cunoscute tradițiile poporului român.

La această ediție a Târgului de Turism, Consiliul Județean Neamț lansează aplicația mobilă Visit Neamţ, un adevărat ghid digital care dă posibilitatea turiştilor să își planifice un sejur de neuitat în județul Neamț, să descopere frumusețile locurilor, o lume a valorilor naturale, istorice, culturale și tradiționale.

Pe parcursul zilelor de desfășurare a expoziției, vizitatorii standului sunt întâmpinați cu multe surprize și au ocazia să cunoască obiceiurile de iarnă specifice zonei Neamțului, prezentate prin scurte și atractive programe artistice ale Ansamblului Folcloric „Floricică de la Munte” al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, Neamț.

 

Program de vizitare a târgului:

În zilele de 15, 16 şi 17 noiembrie 2018: 10:00 – 18:00

În ziua de 18 noiembrie 2018: 10:00 – 16:00

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.