Home » Alte evenimente, Evenimente

PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 21 DECEMBRIE 2018, AL TÂRGULUI DE CRĂCIUN LA NEAMŢ

20 December 2018 0 Comentarii

 

 

 

PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 21 DECEMBRIE 2018, AL TÂRGULUI DE CRĂCIUN LA NEAMŢ

 

 

 

Vineri, 21 decembrie, pe scena Târgului de Crăciun la Neamţ vor urca artişti nemţeni. Seara muzicală va debuta cu recitalul oferit de copiii de la Clubul “Ruby’Ma Music Art”. Vor urma interpretele locale Miruna Grecu şi Smaranda Pintilescu, pentru ca finalul să le aparţină membrilor trupei “Andante”. Ora de începere a programului artistic, care se va desfăşura pe platoul Curţii Domneşti, este 18:00.

***

CLUBUL „RUBY’ MA MUSIC ART”

Este un club destinat activităţilor artistice pentru copii şi funcţionează în Piatra-Neamţ. Grupul s-a înfiinţat în anul 2015, având în prezent în componenţa sa un număr de treizeci şi şase de copii – mai mari sau mai mici –, cu toţii dornici de a urca pe scenă. Ei au în palmaresul propriu participări la spectacole sau festivaluri, soldate cu trofee, premii, distincţii şi diplome. De asemenea, au fost invitaţi la câteva emisiuni televizate. Conducătoarea „Ruby Ma’ Music” este profesoara Bianca Rusu-Ciucanu.  

MIRUNA GRECU

Miruna-Ioana Grecu este studentă la Facultatea de filosofie și științe social politice din Iaşi. La 19 ani, vârsta ei de acum, declară că „ţelul meu in viață este să ajung acolo unde mi-am propus, pe scenă, înconjurată de oamnei sensibili și care știu sa aprecieze tot ce este frumos. Iubesc muzica. Ea face parte din mine încă de la vârsta de nouă ani.”
Primul profesor i-a fost Lucian Sitaru. Acum îi are magiştri pe Cristina Cozma și Romeo Cozma. 
A participat in toți acest răstimp la concursuri și festivaluri de muzica în întreaga ţară, unde a obținut multe premii. Cele mai importante premii sunt: Trofeul la festivalul “ART Respesc”, Trofeele Festivalurilor “Echinocțiul de primăvară” şi “Bran Fest”. Consideră participarea la emisiunea “Românii au talent” un success. Acolo a obținut de patru ori “Da”. 
Acum activează formația “Meridian Group”.

„Nu aş fi reușit saă evoluez în muzică fără sprijinul părinților mei. Ii iubesc și le mulțumesc din suflet pentru tot efortul moral și financiar.”

SMARANDA PINTILESCU

Cântă de la şase ani şi, deşi a făcut o pauză de doi ani, anul acesta a început să participe la diferite festivaluri de muzică, unde obţinut cele mai importante premii. De asemenea, în noiembrie a lansat primul videoclip al melodiei “Who’s loving you” (cover după Jacksons Five), foarte bine primit de public.

Dintre participările Smarandei Pintilescu la competiţiile naţionale am reţinut: Festivalul “Cântec de Stea”, unde a obţinut Trofeul Junior (al doilea mare trofeu al festivalului), Trofeul Muzica Ușoară (categoria 13-17 ani), Premiul I “Măști musicale”, Premiul Radio Iasi şi un loc în finala Festivalului “Alegria” 2018; Festival “Euro Pop Vision” 2017, cucerind Trofeul Categoriei;  “Festival Volare” – Trofeul Junior Stars (pentru toate categoriile 11-15 ani); “Festival Best Pop Rock” – Premiul I, sectiunea INTERPRETARE, categoria 13-14 ani; Festivalul “Muguri de Lumină” – Trofeul secţiunii INTERPRETARE, categoria 11-12 ani. A obţinut Premiul Radio Iaşi.

Smaranda Pintilescu a avut şi apariţii la diferite spectacole televizate pe posturile locale, în ziarele locale a fost mentionată de mai multe ori pentru rezultatele de la festivaluri, ca membră a echipei Şcolii Populare de Artaă, cu diferite premii câştigate.

A fost remarcată în publicaţia “Top Românesc” de Titus Andrei şi Tibi Albu, ca o voce cu potenţial.

De asemenea, a mai fost finalistă în concursul “Euro Pop Music Vision” – România 2017, Premiată de Directorul Festivalului Internațional “Euro Stars” din Malta cu un loc direct în finala acestei competiţii (aprilie 2018),

TRUPA „ANDANTE” (I. Gugiu)

Trupei „Andante  există pe piaţa muzicală românească din anul 2000. De atunci a evoluat, în recitaluri şi concerte, pe scene din întraga ţară.  Formaţia îi are solişti pe Ionuţ Gugiu şi pe Georgiana Blăgescu, vocile lor armonizându-se perfect.

Ionuţ Gugiu, originar din Târgu Neamţ, cântă din adolescenţă. Părinţii au visat pentru copilul lor o carieră în silvicultură, însă pasiunea pentru muzică l-a detertminat să aleagă calea scenei. Pasionat de sportul ecvestru, este membru al clubului de specialitate din Piatra-Neamţ.

A absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, secţiunea Pedagogie muzicală. Repertoriul pe care-l abordează vine din zona muzicii pop şi este vast.

Georgiana Blăgescu este născută în Piatra-Neamț, are 22 ani şi în prezent este studentă. Cântă de la vârsta de şapte ani. După patru ani îşi începe cariera artistică, participând la multe concursuri, atât naţionale, cât şi internaţionale. A obţinut, la fiecare dintre ele, premii importante, care aşa, cum singură mărturiseşte, „mi-au făcut cinste atât mie, cât şi profesorilor pe care i-am reprezentat”. Implicată fiind în activitatea muzicală, a avut numeroase aparaţii TV, locale şi naţionale.

„Sunt fericită că am fost înzestrată cu acest talent şi îmi place să bucur oamenii cu pasiunea mea, muzica. În prezent sunt membră a formaţiei ”Andante”, alături de care cânt cu mult drag şi îmi doresc ca, pe viitor, această pasiune să mă motiveze să am şi mai multe rezultate de care să fiu mândră.”

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.