Home » .: Promovare Turistică :., Agrement, Evenimente, Lacuri în județul Neamț, Promovare Turistică

Turneul de promovare Water Music Festival, 6 aprilie

5 April 2019 0 Comentarii

Turneul de promovare a festivalului Water Music va avea loc sâmbătă, 6 aprilie 2019 la Quantic, unde veți avea prilejul să-i vedeți și să-i auziți pe ZOBGreen Ties, the band. și Petrescu Marcian & Storytellers. În perioada 12-18 august 2019, se va desfășura cea de-a II- a ediție a festivalulului pe malul Lacului Izvorul Muntelui din județul Neamț. Evenimentul va strânge la un loc iubitorii sporturilor de apă, ai variatelor genuri muzicale, ai muntelui și ai celor care iubesc și respectă natura.

 

Originalitatea evenimentului Water Music Festival, care va avea loc în luna august, constă în faptul că unește genurile blues, folk și rock și oferă participanților la festival posibilitatea de a practica sporturi de apă. Începând de anul acesta, organizatorii pun la dispoziția publicului posibilitatea de cazare într-un camping special amenajat cu 300 de corturi complet utilate (saltele, saci de dormit, lămpi solare).

Cluburile nautice vor asigura echipamentul pentru practicarea sporturilor de apă. Pe toată durata festivalului vor avea loc evenimente open stage – rock, folk, blues, jam sessions, curse comerciale cu elicopterul Bucuresti-Ceahlău și retur, zboruri de agrement cu avionul, 3+1 persoane, Piatra Neamț-București și retur dar și zboruri cu hidroavionul în zona lacului. Scopul festivalului este acela de a strânge oamenii care agrează aceste genuri de muzică și de activități pe apă.

Galerie foto:

Totodată, evenimentul este dedicat tuturor pasionaților de frumusețea naturii și a peisajelor montane, așa cum este zona aleasă pentru desfășurarea festivalului, de o frumusețe copleșitoare și surprinzătoare în oricare anotimp, comuna Ceahlău, mai exact malul Lacului Izvorul Muntelui din Județul Neamț. Aici este locul în care apa întâlnește în chip grandios muntele sfânt al românilor Ceahlăul, „un uriaș cu fruntea-n soare” după cum apare descris de George Coșbuc în poezia „Vara”. Și tot aici, participanții vor avea ocazia să admire zona în care Ceahlăul se oglingește falnic în apele celui mai mare lac antropic din țară, supranumit și „marea dintre munți”.

Galerie foto:

 

Turneul de promovare a festivalului va aduce în atenția publicului, printr-o serie de concerte prin țară, atmosfera festivalului ce va avea loc în vară, chiar la poalele Muntelui Ceahlău din județul Neamț.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.