Home » Alte evenimente

Biblioteca Județeană- înscrieri pentru programul de vacanță

21 June 2019 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează înscrieri pentru Biblioteca de vacanță. Activitățile se vor desfășura în cadrul unor ateliere alcătuite pe serii și pe două grupe de vârstă, 10-13 ani și 6-9 ani, în perioada 1 iulie – 29 august 2019.  Înscrierile se fac la Secția de carte pentru copii și Ludotecă „Ion Creangă“, în limita locurilor disponibile.

Vă invităm să vă alăturați atelierelor de povești, precum și celor de experimente și știință – Ora să ȘTIM. Bineînțeles, nu va lipsi joaca, pentru că printre activitățile Bibliotecii de vacanță se vor afla jocuri logico-educative, jocuri de societate, jocuri de creativitate, pictură pe față, dar și atelier de confecționare artizanală, atelier de desen, atelier de limbi străine, atelier „ABC de nutriție“, atelier de educație rutieră, club de lectură, club de bune maniere, biblioteca animată – proiecții cinematografice, ora poveștilor, poveștile copilăriei, copacul verde, teatru de umbre, atelier „Să cunoaștem și să respectăm drepturile copilului“, mari invenții care au schimbat lumea.

Totodată, începând cu 1 iulie și până pe 6 septembrie 2019, Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț trece la programul estival. Astfel, programul cu publicul va fi între orele 9:00 – 17:00 la secțiile de la sediul instituției, iar la filialele „Vasile Conta“ Mărăței, „Dumitru Almaș“ Dărmănești și Filiala de carte străină programul cu publicul va fi între orele 11:00 – 18:00 în zilele de luni, miercuri și vineri și între orele 9:00 – 16:00 în zilele de marți și joi. Programul Punctului de lectură Speranța rămâne același: luni și joi între orele 12:00 – 17:00.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.