Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Promovare Turistică
, , ,

Vă așteptăm săptămâna aceasta la Neamţ Music Festival!

9 September 2019 0 Comentarii

Evenimentul se află la cea de-a 3- a ediție, fiind inclus, în acest an, în circuitul prestigiosului Festival Internațional „George Enescu“.

Prima seară de festival, joi, 12 septembrie și Concertul de Gală, duminică 15 septembrie, vor avea loc în Piatra Neamț, la „Cinema Mon Amour” – fostul cinematograf „Dacia”, începând cu ora 19:00. În ziua de vineri, 13 septembrie, evenimentul se va muta la Rubik Hub – Ștrandul din Piatra-Neamț, iar sâmbătă, pe 14 septembrie, spectacolul va avea loc la Cetatea Neamț.

Directorul artistic al festivalului este însuși Daniel Ciobanu, renumitul pianist cunoscut în toată lumea pe care publicul meloman îl va putea audia în prima seară de spectacol.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate de la Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ din Piatra Neamț, instituție coorganizatoare a festivalului, alături de Asociaţia Culturală „Daniel Ciobanu ART“.

Prețul unui bilet la evenimentele din 12, 14 și 15 septembrie este 40 de lei. Există și posibilitatea achiziționării de abonamente, care includ trei din patru concerte, la prețul de 100 de lei. La concertul de jazz din ziua de 13 septembrie, de la Rubik Hub, intrarea se va face pe bază de invitație.

Mai multe informații despre eveniment găsiți aici:

telefon: 0233/214.026

site: http://www.culturaneamt.ro/neamt-music-festival-opus-2-2019-duality/

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.