Home » Alte evenimente
,

Clubul de franceză, o nouă serie de întâlniri, la Biblioteca Județeană

18 September 2019 0 Comentarii

Biblioteca Județeană „G. T. Kirileanu“ Neamț revine în întâmpinarea persoanelor dornice să-și dezvolte competențele de comunicare în limba franceză și vă invită să participați la întâlnirile săptămânale ale Clubului de franceză, organizate în cadrul Filialei de Carte străină în fiecare miercuri, de la ora 17.00, începând din data de 18 septembrie 2019.

Pe parcursul unei ore vor avea loc conversații uzuale tematice în limba franceză, lectura și interpretarea unor texte, schimburi de idei și opinii, completate cu exemplificări audio-video, în compania doamnei profesoare Elena David, moderatoarea dialogului.

În perioada septembrie-decembrie 2019, temele directoare ale întâlnirilor clubului se vor axa pe itinerarii culturale în țări francofone.

Clubul de franceză se adresează tuturor celor care au un minim de cunoștințe de limba franceză și doresc să-și exerseze și să-și îmbunătățească abilitățile de înțelegere și comunicare în domeniu.

Participarea este gratuită, pe baza permisului de bibliotecă.

Ca urmare a solicitărilor continue de studiu și lectură în limba franceză, venite din partea publicului, Filiala de Carte străină a Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț și-a îmbogățit și diversificat colecțiile de documente în limba franceză, atât prin achiziții proprii, cât și prin donații diverse, adresându-se tuturor categoriilor de vârstă și tuturor gusturilor și intereselor de lectură. Ghiduri de conversație, dicționare, enciclopedii, reviste de știință și informare, literatură pentru copii, adolescenți și adulți, cursuri de învățare a limbii franceze pe suport tradițional sau audio-video, tratate și sinteze din diferite domenii ale cunoașterii, vă așteaptă să le studiați!

Precizăm, cu acest prilej, faptul că, prin colecțiile pe care le deține și prin activitățile pe care le organizează, Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț reflectă și promovează diversitatea culturală și lingvistică și susține dialogul intercultural. Totodată, reamintim publicului că, alături de fondul de carte în limba franceză, Filiala de Carte străină pune la dispoziție spre informare și lectură colecții de documente în peste 35 de limbi străine, pe suport clasic, audio sau audio-video.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.