Home » Alte evenimente

Teatrul Tineretului, în festivaluri din întreaga țară

7 November 2019 0 Comentarii

Cinci dintre producțiile Teatrului Tineretului din stagiunea 2018-2019 au fost selectate să participe, în luna noiembrie, la festivaluri din Sibiu, Pitești, Timișoara, Arad și Reșița.

 

Astfel, pe 6 noiembrie, trupa TT este prezentă la Festivalul Tânăr de la Sibiu cu spectacolul Jurassic de George Cocoș, regia Ana Crăciun-Lambru.

 

 

 

 

În data de 7 noiembrie, cea mai recentă creație a lui Radu Afrim, Sub fiecare pas e o mină neexplodată dintr-un război neterminat cu tine participă la Festivalul Internațional al Teatrului de Studio și de Forme Noi de la Pitești.

 

 

La Festivalul European al Spectacolului Timișoara – Festival al dramaturgiei românești (FEST-FDR), Teatrul Tineretului a fost selectat cu spectacolul Feminin de Elise Wilk, în regia lui Eugen Jebeleanu, programat pe 9 noiembrie.

 

 

În data de 11 noiembrie, spectacolul Steaua fără nume după Mihail Sebastian, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu participă la Festivalul Internațional de Teatru Clasic Arad.

 

 

La Festivalul Internațional de Teatru Reșița, Teatrul Tineretului joacă, pe 16 noiembrie, Consum excesiv, un spectacol de Daniel Chirilă realizat în parteneriat cu platforma culturală Frilensăr.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.