Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Festivaluri organizate de Consiliul Județean Neamț, Promovare Turistică
, , , , ,

Începe Târgul de Crăciun la Neamț, ediția a IV a

13 December 2019 0 Comentarii

 

Artiști renumiți vin la Piatra Neamț în acest final de săptămână

Vă așteptăm la marea deschidere a Târgului de Crăciun la Neamț, pe platoul Curții Domnești din Piatra Neamț, vineri 13 decembrie 2019, începând cu ora 18:00.

Prin urmare, nu ratați întâlnirea din această seară cu trupa Provincialii și cu Antonia!

 

Tot în cadrul spectacolului de deschidere a acestei ediții, vor evolua grupul vocal „Floare de colţ” al Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ (coordonatori Georgiana Şerban-Axinte şi Laurenţiu Marian) și elevii clasei de canto, muzică uşoară, din cadrul Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ (coordonatoare, Paula Nicorescu-Ghivirigă)

Și în weekend, publicul se va putea bucura de spectacole incendiare la Târgul de Crăciun. Astfel, sâmbătă, 14 decembrie, în deschidere, de la ora 18:00, vor cânta copiii de la Clubul Artis, apoi pe scenă va urca Mark Stam, iar show-ul de încheiere a serii va aparține Loredanei.

 

Duminică, de la aceeaşi oră – 18:00 – programul va fi deschis de membrii trupei botoşenene A.T.N., urmaţi de trupele „Andante” şi „The Motans”.

 

 

În acest an, organizatorii târgului aduc în atenția vizitatorilor o reprezentare stilizată a staulului în care s-a născut Hristos. E un colț care „emană emoție…vă așteptăm să ajungeți, pentru a simți bucuria Nașterii Mântuitorului și în acest fel!” a precizat Carmen Năstasă, managerul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț.

Surprizele pentru cei prezenți la eveniment se vor ține lanț pe tot parcursul evenimentului. Oferta bogată a produselor aflate la vânzare în căsuţele care se află în arealul Târgului va fi completată de posibilitatea pietrenilor, nemțenilor și a turiștilor de peste tot de a se fotografia în interiorul unui spaţiu dedicat special Sărbătorii Crăciunului. Nu va lipsi din peisaj nici Moşul, cel aducător de daruri. Iar la Căsuţa sa de pe Platoul Curţii Domneşti, meşterii populari din ţinutul Neamţ îi vor introduce pe cei mici în lumea minunată a meşteşugului. Aici vor fi create diverse obiecte, de la cele simple, decorative, până la complexele măşti populare.

Puteți consulta aici programul întregului eveniment, Târgul de Crăciun la Neamț, ediția a IV a:

Vă așteptăm la cea de-a IV a ediție a Târgului de Crăciun la Neamț! Un eveniment organizat de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” și finanțat de Consiliul Județean Neamț.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.