Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Promovare Turistică
,

Județul Neamț promovat la Berlin

21 January 2020 0 Comentarii

Expoziția internațională „Săptămâna verde 2020”

Obiectivele turistice, gastronomia specifică, farmecul și frumusețea locurilor dar și tradițiile străvechi din județul Neamț și din alte zone ale țării sunt promovate în aceste zile la Berlin, la un eveniment cu impact mediatic de anvergură atât în Europa cât și pe plan mondial, Expoziția „Săptămâna Verde 2020”.

Galerie foto:

Evenimentul reprezintă o platformă de afaceri și totodată un festival al tradițiilor gastronomice și folclorice. În anul 2019, peste 400.000 de vizitatori au trecut pragul expoziției.

Pe lângă județul Neamț, România mai aduce în atenția publicului larg și alte zone ale țării cu potențial turistic precum Cluj, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Suceava, Tulcea, etc.

Anual, România, prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, participă la acest eveniment internațional cu oferta variată a produselor sale agroalimentare recunoscute la nivel național și european.

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.