Home » Evenimente
,

Spectacol “Miracolul Eminescian” la Piatra Neamt – 15 ianuarie 2011

14 January 2011 0 Comentarii

eveniment-miracolul-eminescu-ianuarie-2011Sambata, 15 ianuarie 2011, incepand cu ora 16:00 va avea loc la etajul 1 din incinta Galleria Mall o intalnire cu versurile eminesciene. Organizatorii isi propun prin acest spectacol sa vina in intampinarea publicului de toate genurile si de toate varstele. Astfel, publicul va fi provocat  sa participe activ la o manifestare care iese din tiparele clasice ale unui spectacol de poezie si muzica, desfasurat intr-un spatiu consacrat special manifestarilor literar-artistice.

Evenimentul intitulat „Miracolul eminescian” doreste de aceasta data ca poezia sa fie cea care va iesi in cautarea cititorilor ei, care din pacate sunt tot mai putini. Organizat in ziua in care s-a nascut poetul nostru national Mihai Eminescu, spectacolul va fi unul atipic, usor diferit de forma clasica a majoritatea evenimentelor desfasurate cu aceasta ocazie.

Noutatea acestui spectacol consta in faptul ca muzica va fi imbinata cu versurile nemuritoare din poeziile lui Eminescu. Astfel, versurile eminesciene vor fi  puse pe note de o formatie ieseana de muzica folk, „Emidor”. Aceasta va interpreta live 12 piese inspirate din creatia marelui poet. Invitat al acestui spectacol este si Dan Iacob care va recita cateva dintre poeziile eminesciene.

In cadrul evenimentului, protagonistii vor depasi granitele scenei si vor incerca, alaturi de public sa initieze o dezbatere pe tema vietii si a operei marelui poet.

Organizatorii spectacolului, Centrul pentru Cultura si Arte „Carmen Saeculare” in parteneriat cu Galleria Mall, va invita sa luati parte alaturi de ei la acest eveniment, unde veti avea ocazia sa va bucurati de frumusetea versurilor marelui poet national, Mihai Eminescu. Va steptam sambata 15 ianuarie 2011 incepand cu ora 16:00!

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.