Home » Cazare

Cazare

Frumos în toate anotimpurile, judeţul Neamţ vă va oferi vacanța la care aţi visat dintotdeauna. Cu o istorie fascinantă, peisaje pitoreşti şi oameni primitori, judeţul Neamţ are o energie aparte, vibrantă, molipsitoare. Luând în considerare şi numeroasele posibilități de cazare la prețuri accesibile și toate celelalte facilități pentru o vacanță confortabilă, tot ce vă rămâne de făcut este să alegeţi data vacanţei și să vă lansaţi în aventură!

Vă oferim o listă a posibilităţilor de cazare în Judeţul Neamţ, de la hoteluri şi pensiuni în oraş până la pensiuni în zone turistice de o frumuseţe sau bogăţie istorică şi culturală rară. Judeţul Neamţ a fost binecuvântat cu munţi pitoreşti şi cu cea mai mare concentraţie de mănăstiri din România. Era firesc ca şi posibilităţile de cazare în Neamţ să fie la înălţimea zonei. Recomandarea noastră este de a suna înainte şi de a vizita spagina web a hotelului/ pensiunii, pentru a avea acces la informaţii complete privind disponibilitatea locurilor de cazare şi preţurile practicate.

Prezentarea pensiunilor şi hotelurilor ce oferă cazare în judeţul Neamţ se face pe zone turistice. Am ales această împărţire pentru că fiecare din aceste zone are ceva de oferit. De la telegondola şi ştrandul din Piatra Neamţ la Mănăstirile Bistriţa şi Pângăraţi, la Agapia, Sihla sau Sihăstria. De la cea mai veche mănăstire, Mănăstirea Neamţ, la Cetatea Neamţ, de la Casa Memorială Ion Creangă la Staţiunea Durău şi apoi sus pe Ceahlău sau până la stâncile ameţitoare din Cheile Bicazului.

Vezi pensiunile din diferite zone ale Judeţului Neamţ:

Cazare în zona Piatra Neamţ

Cazare în zona Bicaz – Ceahlău

Cazare în zona Bicaz – Lacul Roşu

Cazare în zona Bicaz – Broşteni

Cazare în zona Târgu Neamţ

Cazare în zona Roman

Cazare în zona Săvineşti

 

În atenţia operatorilor din domeniul HoReCa
Dacă sunteţi proprietarul unei pensiuni sau al unui hotel şi locaţia dvs. de cazare în Neamţ nu este trecută în lista noastră, ori aţi modificat datele de contact, adresa website-ului dvs. sau adresa de e-mail, vă rugăm să ne transmiteți (noile) date de contact la adresa de e-mail [email protected], pentru ca noi să putem opera modificările necesare.
Totodată, daca zona în care este situată pensiunea/hotelul dvs. prezintă atracţii turistice (obiective de patrimoniu, puncte panoramice, puncte de plecare în drumeţii, posibilități de agrement) neprezentate încă pe acest site, trimiteţi-ne un e-mail. Interesul nostru este de a prezenta întreg potenţialul turistic al judeţului Neamţ, inclusiv posibilităţile de cazare din zonă.
Vă mulţumim!

Comentariile sunt inchise.