Home » Hărţi din Parcul Natural Vânători-Neamț

Hărţi din Parcul Natural Vânători-Neamț

Harta Reliefului

Harta Reliefului

Harta Traseelor

Harta Traseelor

Harta Turistica

Harta Turistică

8 Comentarii »

 • admin (autor) a spus:

  V-am trimis pe adresa dvs. de e-mail o serie de hărți de interes turistic din judeţul Neamţ, pe care le avem disponibile în format electronic. Din păcate, nu avem hărţi cu track-uri GPS, pe care dvs. să le puteţi încărca în aplicaţiile de pe dispozitivele mobile. Avem însă în plan elaborarea şi a unor astfel de hărţi, inclusiv a unor trasee personalizate de ciclism. Vă asigurăm că e-mailul dvs. rămâne în baza noastră de date şi vă vom transmite informaţii noi şi materiale de promovare, de îndată ce vor fi realizate. Până atunci, vă invităm să accesaţi regulat paginile de promovare turistică https://www.viziteazaneamt.ro/ şi http://www.visitneamt.com/, paginile de Facebook ViziteazaNeamt şi VisitNeamt, precum şi să vă descărcaţi şi instalaţi aplicaţia mobilă Visit Neamţ, disponibilă în Google Play şi AppStore. Aplicaţia oferă ghidare în timp real către obiectivele turistice selectate prin Google Maps.
  Vă dorim să petreceţi zile frumoase şi clipe de neuitat oricând poposiţi în judeţul Neamţ!

 • Adina a spus:

  Buna ziua, imi puteti da un link unde pot gasi hartile de trasee turistice intr-un format mai bun? Sau, ideal, track-urile pentrut GPS? Am vazut ca le-ati mai trimis in privat, pe e-mail, celor interesati. V-as fi recunoscatoare daca mi le-ati putea trimite, si pe cele de drumetie si pe cele de bicicleta. Multumesc.

 • Administrator a spus:

  Mulțumim pentru recomandare și interes!
  Vă transmitem pe adresa de e-mail harțile pe care le avem în format pdf sau jpg. Pentru mai multe informații despre județul Neamț și ghidare GPS, vă recomandăm să descărcați aplicația mobilă Visit Neamț:
  https://www.viziteazaneamt.ro/2018/12/18/visit-neamt-noua-aplicatie-pentru-o-vacanta-pe-meleagurile-nemtene/
  De asemenea, puteți consulta site-ul nostru de promovare turistică https://www.viziteazaneamt.ro
  Zi frumoasă!

 • Florin a spus:

  Salutare. Foarte bune aceste harti, pt cei ce fac activitati outdoor. Insa va rog sa puneti aceste harti la o rezolutie mare, sau sa puneti la download track-urile pentrut GPS. Ati putea sa le trimiteti chiar si in privat, pe e-mail, celor interesati. Eu sunt unul dintre ei. Multumesc.

 • anca arcip a spus:

  Felicitari pentru promovarea atat de frumoasa a judetului neamt

 • Cosmin [Timisoara] a spus:

  Salut,

  Vreau sa va felicit pentru acest site, este perfect, cu toate informatiile necesare si harti minunate.

  Abia astept sa vizitez zona 🙂

  Cosmin

 • admin (autor) a spus:

  @MArius Cozma: hartile sunt realizate de cei de la Parcul Vantori. Nu stiu ce soft folosec dar stiu ca e nevoie si de un GPS performant. Daca vreti pot trimite un e-mail in legatura cu soft-ul folosit. Multumim pentru comentariu si apreciere!

 • MArius Cozma a spus:

  Buna ziua.
  Deranjez in speranta un raspuns afirmativ.

  Felicitari pentru site. Era necesar asa ceva pentru judetul nostru.
  Din toate materialele postate cel mai mult apreciez hartile realizate deosebit.
  Va trimit acest comentariu in speranta ca il veti citi si imi veti spune, in cazul in care l-ati realizat d-voastra, ce programe, fonduri de harta si date sau mai stiu eu ce minunatii ati utilizat in realizarea hartilor. Personal am lucrat in multe programe insa rezultatele au fost dezamagitoare.

  Succes pe mai departe …

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.