Home » Galerie media

Galerie media

Poze cu obiectivele turistice din Judetul Neamt
Aceste albume foto cu poze din judetul Neamt prezinta obiectivele turistice din zona: muzee, case memoriale, manastiri, biserici, schituri, cetati si conace, parcuri si rezervatii naturale. Pozele vorbesc despre mostenirea culturala si istorica a Tinutului Neamtului.

Poze cu traseele montane din Judetul Neamt
Potentialul de drumetie din judetul Neamt este unul foarte mare si de aceea am creat o categorie de poze din judetul Neamt special pentru traseele de drumetie. Parcurile Ceahlau, Cheile Bicazului – Hasmas, Vanatori precum si rezervatia Cheile Sugaului au numeroase trasee de drumetie marcate ce pot satisface orice pasionat de plimbari pe munte. Privelistea de pe varful Toaca, frumusetea salbatica a Cheilor Bicajelului sau a Cheilor Laposului, sentimentul pe care il incerci cand treci prin pestera tunel dincolo de peretele de stanca pentru a ajunge la Pestera Munticelu sunt doar cateva din minunile naturii cu care Tinutul Neamtului a fost inzestrat.

Poze tematice din Judetul Neamt
Poze tematice din Judetul Neamt
Aceste albume foto prezinta diferite momente sau evenimente din judetul Neamt. O zi pe partia de schi, o seara placuta petrecuta la patinoar, frumusetea dantelei de gheata din Cheile Bicazului, toate sunt momente deosebite care va vor impresiona si totodata va vor determina sa vizitati acest loc deosebit.

Filme cu obiectivele turistice din Judetul Neamt
Prezentarea obiectivelor turistice din judetul Neamt prin intermediul filmelor credem ca aduce un plus acestei locatii. Va oferim astfel o incursiune vizuala in locatiile pe care speram ca va veti decide sa le vizitati.

Filme cu traseele montane din Judetul Neamt
Documentarea video de pe traseele de drumetie din judetul Neamt va veni in completarea pozelor si va vor determina cu siguranta sa veniti si sa simtiti frumusetea privelistelor de munte din Neamt.

Filme tematice din Judetul Neamt
Diferitele momente sau evenimente merita importalizate in format video: partia de schi, patinoarul, momente de neuitat iarna in Cheile Bicazului, sunt doar cateva idei despre ce veti vedea in aceasta galerie.

Comentariile sunt inchise.