Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Participări la târguri de turism

Ţinutul Neamţului prezent la Târgul de Turism al României

18 December 2012 0 Comentarii

07-targ-turism-2012În perioada 15-18 noiembrie 2012  Consiliul Judeţean Neamţ  a participat la  cea de-a XXVIII-a ediţie a Târgului de Turism al României. Evenimentul a avut  loc în Complexul Expoziţional Romexpo Bucureşti unde standul judeţului Neamţ a fost amenajat pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi. Târgul de Turism al României este cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului unde turiştii au posibilitatea să cunoască o gamă variată de oferte turistice de schi în ţară şi în străinătate, dar şi destinaţii exotice, aflate în plin sezon.

Amenajarea standului în care a fost prezentat Ţinutul Neamţului s-a realizat în cadrul proiectului “Campanie de Promovare a Turismului din judeţul Neamţ prin participări la târguri şi expoziţii naţionale”. La această ediţie de toamnă, materialele de promovare ale judeţului Neamţ au fost realizate în cadrul a patru proiecte “ Promovarea turismului ecumenic din judeţul Neamţ”, “Promovarea ariilor naturale protejate din judeţul Neamţ”, Tradiţii şi artă populară în ţinutul Neamţ şi „Colecţii muzeale şi vestigii istorice în judeţul Neamţ”.

Materialele de promovare au fost: albume, hărţi turistice, pliante, dvd-uri, realizate în limbile română, engleză, franceză, germană şi italiană.

Targ de turism 2012, judetul Neamt

Targ de turism 2012 Targ de turism 2012 Targ de turism 2012 Targ de turism 2012 Targ de turism 2012
Targ de turism 2012 Targ de turism 2012 Targ de turism 2012 Targ de turism 2012 Targ de turism 2012
Targ de turism 2012 Targ de turism 2012 Targ de turism 2012 Targ de turism 2012 Targ de turism 2012

Vizitatorii standului au primit din partea organizatorilor numeroase materiale de promovare privind obiectivele turistice ale judeţului. Vacanţa de iarnă se apropie cu paşi repezi iar ofertele din Neamţ pentru această perioadă au fost binevenite pentru cei care ne-au vizitat standul.

Târgul de Turism al României este un eveniment organizat de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din Romania, ANAT – Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, FPTR – Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, ANTREC – Asociaţia Naţională de Turism Rural Ecologic şi Cultural şi OPTBR – Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.