Home » .: Promovare Turistică :., Participări la târguri de turism

Târgul de Turism al României, ediția a 33-a 2015

19 March 2015 1 Comentariu

IMG_5569_resizeÎn perioada 12-15 martie 2015, Consiliul Județean Neamț a participat, ca în fiecare an, la Târgul de Turism al României, ediția a 33-a, desfășurat la Complexul Expozițional ROMEXPO București.

Sub genericul Neamț- un tărâm de legendă, reprezentanții județului s-au prezentat la cel mai mare eveniment de profil din țară, cu multiple materiale de promovare a obiectivelor turistice din zona noastră, apreciate în mod deosebit de către vizitatorii standului.

Figurinele ce au însuflețit personajele lui Creangă, confecționate de meșterul popular Ionela Lungu, au constituit un alt punct de interes, mai ales pentru cei mici, și prilej pentru însoțitorii lor de a-și aminti din poveștile copilăriei.

Și la acestă ediție, Ansamblul Școlii Populare de Artă Carmen Saeculare a contribuit la promovarea imaginii Județului Neamț prin prezența și prestația  acestuia care a atras aprecierea privitorilor.

IMG_5294

IMG_5284_resize IMG_5569_resize IMG_5575_resize IMG_5592_resize

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

1 Comentariu »

  • Zidanne a spus:

    Am fost la acest targ. Destul de interesant.

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.