Home » Alte evenimente, Evenimente, Promovare Turistică

Eveniment de fotografie organizat de Consiliul Judeţean Neamţ

25 April 2019 2 Comentarii

Consiliul Județean Neamț lansează proiectul „Eveniment de fotografie în Neamţ” care se adresează deopotrivă fotografilor profesionişti sau amatori, care sunt pasionați de frumusețile naturii și de călătorii.

Scopul proiectului constă în realizarea unui nou portofoliu de fotografii care vor fi utilizate pentru promovarea turistică a judeţului Neamț.

Evenimentul le oferă participanților prilejul să cunoască și să promoveze, prin fotografiile lor, cele mai frumoase locuri din zona Neamțului.

Persoanele interesate pot lua parte la o excursie de fotografie cu titlu gratuit, în cadrul căreia vor participa la tururile tematice stabilite de organizator, pe parcursul cărora vor fotografia cele mai reprezentative obiective și zone de interes turistic ale județului Neamț.

Fotografiile vor fi făcute într-un decor plin de tradiție, iar participanții vor avea parte de mișcare în aer liber, schimb de experiență și o atmosferă primitoare, specifică frumoasei zone a Ţinutului Neamțului.

Vă invităm să consultaţi Regulamentul anexat şi să participaţi la concurs, completând formularul de înscriere la eveniment.

Regulament concurs Fotografie in Neamt

Puteţi descărca formularul de concurs în format MS Word accesând linkul de mai jos:

Form inscriere ev. foto 2019

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

2 Comentarii »

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.