Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Promovare Turistică

Moș Crăciun vine cu trenulețul la Piatra Neamț, Târgu Neamț și Bicaz

11 December 2019 0 Comentarii

Vă invităm în lumea magică a sărbătorilor de iarnă!

Galerie foto:

Alături de cei mici veți avea acum ocazia să retrăiți farmecul copilăriei, al bucuriilor nenumărate, specifice acestei perioade din an, care fac parte din universul de poveste a lui Moș Crăciun.  Astfel, zilele acestea, în perioada 12-15 decembrie, vă veți putea bucura de o experiență inedită: o călătorie cu trenulețul împodobit de iarnă și condus chiar de Moș Crăciun. Acesta le va oferi copiilor cuminți daruri dulci.

Galerie foto:

Trenulețul magic va pleca în fiecare jumătate de oră, în intervalul 10:00-18:00 din fața hotelului Central Plaza, mai exact din stația de autobuz. Apoi, trenulețul lui Moș Crăciun va ajunge și în Târgu Neamț în zilele de 16 și 17 decembrie cu pornire din fața Casei de Cultură, în fiecare jumătate de oră, în intervalul 10:00-19:00, iar pe data de 19 decembrie copiii din Bicaz se vor bucura de universul fantastic și plin de bucurie a lui Moș Crăciun.

Galerie foto:

Pentru mai multe detalii puteți consulta pagina de facebook a organizatorului:

https://www.facebook.com/events/443343633255640/

Pentru o bună organizare și pentru că numărul solicitărilor este foarte mare, recomandăm o rezervare prealabilă prin SMS la numărul de telefon 0740 911 119 cu nume, număr de participanți (adulți, copii), localitatea, ziua și ora pornirii. Răspundem la fiecare SMS primit în cel mai scurt timp posibil, între orele 8:00 – 20:00.

Vă rugăm să vă prezentați la locul de pornire cu cel puțin 15 minute. Persoanele care nu se prezintă la timp, riscă să piardă locurile rezervate.

Tarife: Adulți și copii 10 lei/persoană

Copii sub 2 ani GRATUIT
Copii până 14 ani primesc un mic cadou de la Moș Crăciun.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.