Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Festivaluri organizate de Consiliul Județean Neamț, Promovare Turistică
, ,

Sărbătoarea Crăciunului continuă la Piatra Neamț

17 December 2019 0 Comentarii

 

Vă așteptăm la Târgul de Crăciun la Neamț, ediția a IV-a cu un program artistic variat în fiecare seară până la data de 5 ianuarie 2020!

Astfel, începând cu ora 18:00 pe platoul Curții Domnești petrecem împreună clipe minunate și ne bucurăm cum se cuvine de această perioadă frumoasă a anului.

 

Galerie foto:

Marți, 17 decembrie, este seara dedicată folclorului românesc autentic, interpretat de ansamblul „Comorile Neamţului”. În debutul serii, copiii de la Asociaţia „Melisma” vă vor încânta cu un colaj de colinde românești, iar la final, vor urca pe scenă Alexandru BRĂDĂȚAN şi Grigore GHERMAN cu două recitaluri impresionante.

Galerie foto:

 

De surprize frumoase se vor bucura toți vizitatorii târgului. Vinul fiert, plăcintele fierbinți sau dulciurile de tot felul se găsesc la căsuțele frumos împodobite din arealul târgului.

Pe tot parcursul evenimentului, în căsuța lui Moș Crăciun meşterii populari din ţinutul Neamţ îi vor introduce pe cei mici în lumea minunată a meşteşugului. Aici vor fi create diverse obiecte, de la cele simple, decorative, până la complexele măşti populare.

Galerie foto:

Vă așteptăm în fiecare seară să intrați în atmosfera sărbătorilor de iarnă la Târgul de Crăciun la Neamț!

Galerie foto:

Un eveniment aflat la a IV-a ediție, organizat de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” și finanțat de Consiliul Județean Neamț.

 

 

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.