Home » Agrement
,

Telegondola Piatra Neamt

23 September 2009 1 Comentariu

telegondola-piatra-neamtDaca ajungi in Piatra Neamt poti sa descoperi orasul de la inaltime calatorind cu telegondola, una dintre cele mai mari realizari din punct de vedere turistic ale conducerii orasului. Telegondola din Piatra Neamt functioneaza de la inceputul anului 2008, valoarea investitiei a fost de aproximativ 15 milioane de lei si impreuna cu Strandul Tineretului reprezinta principalele puncte de atractie al orasului Piatra Neamt.

Telegondola are statia de pornire de la Gara Piatra Neamt si merge pana la statia de sosire de pe dealul Cozla. Cele 22 de gondole urmeaza un traseu cu o lungime de 1915 m in 6 minute.  Este cel mai simplu si rapid mijloc de transport pentru a ajunge pe dealul Cozla. La o inaltime de 63 m fata de sol calatoria cu telegondola  ofera o panorama deosebita asupra orasului, dar si cea mai spectaculoasa  vedere asupra Vaii Bistritei.

Programul de functionare:

Marti – Duminica: 10:00 – 22:00


In momentul de fata telegondola din Piatra Neamt reprezinta alaturi de Strandul municipal una din atractiile principale de agrement ale orasului Piatra Neamt. O plimbare cu telegondola deasupra orasului Piatra Neamt reprezinta un prilej deosebit pentru a admira un apus de soare peste Ceahlau sau sa vezi orasul Piatra Neamt pe timp de noapte. Va asteptam la Piatra Neamt! Si atunci cand veniti nu ratati posibilitatea de a face o plimbare cu telegondola din Piatra Neamt!

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

1 Comentariu »

  • vali andriesh a spus:

    Sunt mandru ca sunt nemtean. Iubesc Piatra Neamtul si il recomand cu toata increderea tuturor sa il viziteze!

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.