Home » Agrement

Cabane de vanatoare in Judetul Neamt

31 January 2010 0 Comentarii

cabane-vanatoare-neamtPentru pasionatii de vanatoare in judetul Neamt sunt 7 cabane de vanatoare care apartin Regiei Nationale a padurilor Romsilva – Directia Silvica Neamt. Cabanele sunt disponibile tot timpul anului pentru cazarea turistilor. Iata cateva informatii cu privire la capacitatea de cazare si dotarile de care dispun cabanele din Neamt:

1. Cabana Borcut situata pe teritoriul Ocolului Silvic Borca dispune de doua camere duble si una single, living si baie comuna. Incalzirea se face prin sobe cu lemne, electricitatea provine de la un generator pe apa.

2. Cabana Durau situata pe teritoriul Ocolului Silvic Ceahlau, la aproximativ 3 km de la iesirea din Durau pe drumul axial, pe partea stanga. Cabana dispune de un apartament si o camera, dotate fiecare cu baie si bucatarie, camera de zi. Exista incalzire de la centrala cu lemne, telefon, antena satelit, semnal telefon mobil si locuri de parcare.

3. Cabana Gosman situata pe teritoriul Ocolului Silvic Brates din comuna Tarcau, la 500 m amonte de satul Ardeluta, pe valea Gosmanului. Cabana dispune de 4 camere din care doua sunt duble si doua single, trei bai si camera de zi cu semineu, iar incalzirea se face prin sobe cu lemne. Exista locuri de parcare amenajate.

4. Cabana Nemtisor 1 este situata pe teritoriul Ocolului Silvic Targu Neamt si dispune de patru dormitoare duble dotate cu bai proprii.

5. Cabana Nemtisor 3 este situata pe teritoriul Ocolului Silvic Targu Neamt si dispune de patru garsoniere dotate cu bai proprii si sufragerie.

6. Cabana Scaricica este situata pe teritoriul Ocolului Silvic Vaduri, la intrarea in satul Scaricica din comuna Alexandrul cel Bun. Cabana dispune de sase dormitoare duble, iar patru dintre ele sunt dotate cu bai proprii, sufragerie, camera de zi. Exista incalzire de la centrala pe motorina, semnal telefon mobil si locuri de parcare.

7. Cabana Teius este situata pe teritoriul Ocolului Silvic Tarcau, la aproximativ 2 km din satul Brates, in amonte pe valea Bratesului. Cabana dispune de 2 dormitoare duble si o camera single, baie comuna, bucatarie, sufragerie iar incalzirea se face prin sobe cu lemne. Exista locuri de parcare amenajate.

Relatii suplimentare pentru sezoanele de vanatoare si tarifele aferente si pentru cazare se pot obtine la numerele de tel: 0233211696, 0745619106  si website: www.silvant.ro

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.