Home » Agrement
, , ,

Bucurie pe partia de ski de la Piatra-Neamt

1 February 2010 0 Comentarii

partie-ski-piatra-neamtLocatie: dealul Cozla, loc. Piatra Neamt, jud. Neamt
Program de functionare telescaun: Luni – Vineri: 11:30 – 20:30
Sambata – Dumninica: 9:30 – 20:30

Pret telescaun: 10 urcari = 50 RON
1 urcare = 10 RON

Preturi pentru inchiriere echipament:

Echipament complet (schiuri, clapari, bete) adulti: 40 de lei/patru ore;
Echipament complet copii: 20 de lei/patru ore;

Snowboard: 45 de lei/patru ore;
Servicii ceruire schi: 50 de lei/pereche;
Servicii ceruire snowboard: 85 de lei/placa;
Tubing: 3 lei;
Vezi detaliile tehnice ale partiei de ski Cozla

Album Foto
Click pentru a vedea versiunea mare a imaginilor

Partia de ski din Piatra Neamt Partia de ski din Piatra Neamt Partia de ski din Piatra Neamt Partia de ski din Piatra Neamt Partia de ski din Piatra Neamt
Partia de ski din Piatra Neamt Partia de ski din Piatra Neamt Partia de ski din Piatra Neamt Partia de ski din Piatra Neamt Partia de ski din Piatra Neamt

De mai bine de o saptamana iubitorii sporturilor de iarna au luat cu asalt partia de schi de pe muntele Cozla din Piatra Neamt. Se pare ca in aceasta iarna vremea a tinut cu acestia si a facut posibila ca partia sa fie practicabila. Cu ajutorul tunurilor de zapada partia este pregatita in fiecare seara astfel incat dimineata stratul de zapada este uniform si numai bun pentru schiori.

Telescaunul asigura transportul pana in varful partiei iar instalatia nocturna ofera farmecul unui taram de basm de pe care nu-ti mai doresti sa pleci. De la o zi la alta din ce in ce mai multi schiorii vin pe partie, in special seara,  pentru distractie si placerea de a aluneca pe zapada. Desi afara este un ger cumplit acesta nu a resusit sa-i sperie pe schiori.

Acestia pentru a se incalzi, gasesc sus pe platou la comerciantii din zona ceai fierbinte la pretul de 2 lei paharul sau vin fiert la pretul de 4 lei paharul. Din incasarile societatii care se ocupa cu administrarea partiei s-a constatat ca zilnic vin pe partie cel putin 200 de schiori.

Deoarece este o partie pentru avansati de nivel mediu, cu inclinatie maxima de 22 grade, incepatorii sunt sfatuiti sa nu se aventureze pe partie fara echipament complet de protectie si totodata, este indicat sa porneasca coborarea cu 50 m mai jos de punctul de pornire.

Ca noutate anul acesta vor fi adusi pe partie si instructori de schi care ii vor invata pe amatori cum trebuie sa schieze corect. Pentru amatorii de tubing s-a amenajat pe dealul Cozla si o partie de tubing cu o lungime de 200 metri unde doar pentru 3 lei se pot da o tura prin zapada pe un cauciuc urias.

Va asteptam pe partie pentru a va bucura de zapada si distractie.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.