Home » Alte Articole
, ,

Atmosfera Sarbatorilor de Paste la Piatra Neamt

2 April 2010 0 Comentarii

atmosfera-sarbatorilor-de-paste-la-piatra-neamtDin aceasta saptamana intregul oras Piatra Neamt a fost imbracat cu ornamente si obiecte de decor specifice sarbatorilor pascale. Sute de iepurasi, copaci cu flori si multe oua colorate au fost montate in oras si prin simpla lor prezenta multicolora trezesc oamenilor sentimente nostalgige.

Impodobit cu sute de decoratiuni, orasul Piatra Neamt ofera oamenilor in fiecare seara o atmosfera de sarbatoare. Printre aleile din parc te intalnesti cu multi iepurasi, unul mai frumos decat altul si cu oua imense care stralucesc asemenea licuricilor. Toate acestea atrag nu doar localnicii, dar si turistii care privesc cu interes straiele de sarbatoare ale orasului. Acestea simbolizeaza  una dintre cele mai mari sarbatoari crestine, dar si  venirea  primaverii mult asteptate.

Orasul este minunat si merita vizitat, reprezentand o locatie ideala pentru o minivacanta de Paste. Locatiile de cazare sunt numeroase si la preturi mai mult decat accesibile: de aceea poti veni la Neamt si opta fie pentru un hotel din inima orasului sau pentru o pensiune rustica din judet.  Astfel, poti petrece cateva zile in compania familiei si a prietenilor aici la Neamt, intr-un tinut binecuvantat de Dumnezeu cu multe manastiri, unde traditiile de Paste se respecta iar obiectivele turistice sunt din belsug.
Album Foto
Click pentru a vedea versiunea mare a imaginilor

Lumini de Paste la Piatra Neamt Lumini de Paste la Piatra Neamt Lumini de Paste la Piatra Neamt Lumini de Paste la Piatra Neamt Lumini de Paste la Piatra Neamt
Lumini de Paste la Piatra Neamt Lumini de Paste la Piatra Neamt Lumini de Paste la Piatra Neamt
Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.