Home » Agrement, Alte Articole
, , ,

1 Mai Sarbatorit pe Ceahlau

3 May 2010 1 Comentariu

1-mai-ceahlauDe 1 Mai masivul Ceahlau a fost destinatia preferata a multor turisti veniti in judetul Neamt: de la copii pana la persoane de varsta a treia, cu totii au dat dovada de buna dispozitie. Nu trebuie sa ignoram si faptul ca multi localnici impreuna cu familii si prieteni au ales sa sarbatoreasca ziua de 1 Mai printr-o drumetie pe Ceahlau.

Vremea frumoasa si voia buna au fost ingredientele combinate cu succes de cei care au ales sa petreaca pe munte, bucurandu-se de aceasta minivacanta. Batranul munte Ceahlau a reusit si de aceasta data sa fie o gazda perfecta si sa impresioneze prin maretia si frumusetea sa.

Cele 7 trasee turistice omologate din Parcul National Ceahlau au fost pline de vizitatori dornici de aer curat si de miscare pe munte. Sus, pe platou, Cabana Dochia devenise un loc neincapataor pentru turisti  iar camparea era plina de corturi.

De pe platoul unde este asezata cabana Dochia numeroase grupuri de turisti au plecat in sir indian sa cucereasca varful Toaca. Poteca ce urca spre varf era formata dintr-un cordon de oameni imbracati in echipamente viu colorate. Ajunsi sus, la statia meteo, fiercare incerca sa surprinda cu aparatul foto panorama deosebita: lacul Izvorul Muntelui, Vf Heghes, Hasmasul Mare sau Statiunea Durau sunt doar cateva obiective turistice din judetul Neamt ce pot fi observate de pe Vf Toaca.

O poza insa nu este suficienta pentru a exprima maretia peisajului ce inconjoara varful Toaca. Daca vrei cu adevarat sa cunosti aceste obiective turistice trebuie neaparat sa le vizitezi, sa urci acele varfuri si sa te bucuri de sentimentul pe care il ai atunci cand ajungi sus.

Devenit asemenea unui furnicar plin de turisti, Ceahlaul a fost gazda perfecta pentru cei care iubesc muntele. Acestia au avut parte de relaxare si distractie, dar si de o atmosfera tinereasca si plina de viata.

Pentru rezervari de camere la cabana Dochia, puteti suna la telefon
0729 548 900


Costuri de cazare:

Camera cu 2 locuri 40 RON/loc
Camera cu 4 locuri 25 RON/loc
Camera cu 7 locuri 20 RON/loc
Camera cu 14 – 17 locuri 16 RON/loc

1 Mai sarbatori pe Ceahlau 1 Mai sarbatori pe Ceahlau 1 Mai sarbatori pe Ceahlau 1 Mai sarbatori pe Ceahlau 1 Mai sarbatori pe Ceahlau
1 Mai sarbatori pe Ceahlau 1 Mai sarbatori pe Ceahlau 1 Mai sarbatori pe Ceahlau 1 Mai sarbatori pe Ceahlau 1 Mai sarbatori pe Ceahlau
1 Mai sarbatori pe Ceahlau 1 Mai sarbatori pe Ceahlau 1 Mai sarbatori pe Ceahlau 1 Mai sarbatori pe Ceahlau 1 Mai sarbatori pe Ceahlau
1 Mai sarbatori pe Ceahlau 1 Mai sarbatori pe Ceahlau
Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

1 Comentariu »

  • daschievici doina a spus:

    Felicitari pentru imaginile fotografice ,domnului Toma Bonciu!

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.