Home » Evenimente
,

Concert cu ocazia Revelionului 2010 – 2011 in Piatra Neamt

30 December 2010 2 Comentarii

concert-revelion-2010-2011-piatra-neamtIn acest an, nemtenii care inca nu si-au programat nimic pentru Revelionul 2011 vor avea ocazia sa petreaca noaptea dintre ani in aer liber, in centrul orasului Piatra Neamt special amenajat pentru sarbatorile de iarna. Sarbatorit de intreg mapamondul, Noul An este acel moment special dintre ani, cand fiecare persoana lasa in urma trecutul si priveste cu optimism spre viitor, inconjurat de prieteni si de o atmosfera exploziva. Astfel, autoritatile pietrene vor organiza un spectacol de muzica ce se va desfasura pe scena amplasata in fata complexului Unic.

Spectacolul de Revelion va incepe la ora 21.30 pe 31 decembrie 2010, iar printre invitatii care ne vor canta la cumpana dintre ani sunt: DJ Sava si Raluca, Matteo, Mattias, Lorena (fosta membra in trupa Etno) si cantareti de muzica populara special invitati pentru pastrarea traditiilor populare. Acestia vor canta muzica populara si de petrecere, vor intretine atmosfera de sarbatoare si vor fi alaturi de nemteni la trecerea dintre ani.

Artificii de Revelion 2011 in Piatra Neamt

Artificii de Revelion 2011 in Piatra Neamt Artificii de Revelion 2011 in Piatra Neamt Artificii de Revelion 2011 in Piatra Neamt Artificii de Revelion 2011 in Piatra Neamt Artificii de Revelion 2011 in Piatra Neamt
Artificii de Revelion 2011 in Piatra Neamt Artificii de Revelion 2011 in Piatra Neamt Artificii de Revelion 2011 in Piatra Neamt Artificii de Revelion 2011 in Piatra Neamt

Primaria pietreana a cuprins in programul concertului de Anul Nou si traditionalul foc de artificii. Noutatea in acest an consta in faptul ca jocul de artificii va fi lansat pe un fond muzical oferind astfel un adevarat spectacol pietrenilor. Este o noutate pentru orasul nostru si speram ca toata lumea care va alege sa petreaca Revelionul in centrul orasului Piatra Neamt sa se simta cat mai bine.

Traditia la romani spune ca asa cum iti petreci Revelionul iti vei petrece si anul ce urmeaza, motiv pentru care fiecare roman isi doreste un Revelion plin de veselie. Mancarea buna, vinul, berea si tuica sunt nelipsite de pe masa oricarui roman. Autoritatile pietrene va asteapta sa luati parte alaturi de ei la concertul organizat in noaptea dintre ani in centrul orasului unde veti avea parte de multa distractie si voie buna.

Organizatorii va doresc un an cat mai plin de impliniri si distractii!
La multi ani!

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

2 Comentarii »

  • edwin a spus:

    este foarte folositor, eu chiar acum voi pleca la comcert. sunt din Piatra Neamt

  • Mariuta Bazgan a spus:

    Ma usuc de dor de casa.Spiritual sunt mai mult decat prezenta,apropos de”Iarba verde de acasa”.An nou cu bucurie,sanatate si forta ptr.infruntat toate vicisitudinile(nu sunt putine)!Salut toti romanii cu dragoste si respect ptr. tara lor.

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.