Home » Evenimente

Programul spectacolelor susţinute de actorii Teatrului Tineretului în luna mai 2011

12 May 2011 0 Comentarii

program-teatrul-tineretului-mai-2011Teatrul Tineretului este în renovare în acest moment, motiv pentru care actorii care au lipsit o perioadă din faţa publicului vor reveni în luna mai cu spectacole mai vechi dar şi cu o premieră. Aceste piese de teatru se vor juca în diferite locaţii, astfel că publicul din judeţul Neamţ va avea ocazia să-i urmărească din nou pe îndrăgiţii actori ai teatrului.

Programul pieselor de teatru pentru luna mai 2011 este următorul

10 mai 2011 – “Aventurile celor doi clovni în lumea poveştilor- ep. IV, Ionuţ şi Măriuca” – această piesă de teatru se adresează copiilor şi va fi prezentată în Târgu Neamţ.

14 mai – “România 21” – această piesă de teatru de Ştefan Peca va fi prezentată de actorii Teatrului Tineretului la Festivalul de Dramaturgie Românească de la Timişoara.

18 mai – avanpremiera spectacolului “Ţara lui Claunadus Dabadaus” – această piesă de teatru de Loredana Grigoriu va începe la ora 11.00 la Clubul Sportiv Roznov. Din distribuţie fac parte actorii: Lucreţia Mandric, Loredana Grigoriu, Florin Mircea  jr., Matei Rotaru, Dragoş Ionescu, Cezar Antal.

19 mai – premiera spectacolului “Ţara lui Claunadus Dabadaus” de Loredana Grigoriu – piesa de teatru se va juca de la ora 10.30 şi 12.30 în sala de la Tabăra Şcolară “Cozla”. În această sală vor fi susţinute spectacolele pentru publicul din Piatra Neamţ.

Din data de 11 mai 2011 casa de bilete a Teatrului Tineretului este amplasată în holul de la parter al Bibliotecii “G.T.Kirileanu” Piatra Neamţ.

Programul Casei de bilete este de marţi până vineri, între orele 16.00 – 19.00. Preţul unui bilet de intrare la spectacol este 12 lei, iar preţul redus al biletului este de 6 lei.

Biletele mai pot fi cumpărate în zilele în care au loc spectacole din locaţia în care se desfăşoară, cu două ore înainte de începerea spectacolului sau se pot face rezervări la adresa de e-mail:  [email protected]. Biletele astfel rezervate trebuie achitate cu cel puţin o jumătate de oră înaintea începerii spectacolelor.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.