Home » Evenimente

Şcoala de Vară de la Ştrandul Tineretului din Piatra Neamţ

17 June 2011 1 Comentariu

scoala-de-vara-piatra-neamt-2011Luni, 20 iunie 2011, de la ora 10.00 va avea loc deschiderea oficială a celei de a treia ediţii a Şcolii de Vară organizată la şura tradiţională din Ştrandul Tineretului Piatra Neamţ. Ca în fiecare an acest eveniment este aşteptat de mulţi copii care îşi doresc să fie iniţiaţi în tainele artei. Organizatorul evenimentului, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” ne propune şi la această ediţie două cursuri, de pictură şi de modelaj, care vor avea loc în perioada 20 iunie – 1 iulie.

Cursurile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani şi vor fi coordonate de pictorul Arcadie Răileanu şi Lăcrămioara Gheghici, profesori ai Şcolii Populare de Arte din cadrul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”. Se vor organiza patru clase care vor avea câte opt elevi, cu două dintre acestea urmând să se lucreze în prima săptămână, iar cu celelalte două, în cea de-a doua săptămână.

Locul de desfăşurare a celor două cursuri este şura tradiţională amplasată în Ştrandul Tineretului din Piatra Neamţ, iar programul cursurilor va fi zilnic, între orele 10.00 şi 12.30. La sfârşitul celor două săptămâni de cursuri ale Şcolii de vară se va organiza o expoziţie cu lucrările elevilor. Toţi elevii participanţi la cursuri vor primi o diplomă de absolvire a Şcolii de vară.

Scoala de vara 2011, judetul Neamt

Scoala de vara 2011 Scoala de vara 2011 Scoala de vara 2011 Scoala de vara 2011 Scoala de vara 2011
Scoala de vara 2011 Scoala de vara 2011 Scoala de vara 2011 Scoala de vara 2011 Scoala de vara 2011
Scoala de vara 2011 Scoala de vara 2011 Scoala de vara 2011 Scoala de vara 2011 Scoala de vara 2011

Toţi copii care doresc să se înscrie la cursurile din cadrul Şcolii de vară se pot adresa la secretariatul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, din strada Piaţa Ştefan cel Mare, nr.3, de luni până vineri, între orele 8-16 sau la numărul de telefon 0233.214.026. Aceste cursuri ca şi în ceilalţi ani sunt gratuite, iar accesul în Ştrandul Tineretului din Piatra Neamţ va fi liber pentru fiecare elev înscris şi un însoţitor.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

1 Comentariu »

  • 1u a spus:

    cool! felicitari organizatorilor! se pot face cursuri de initiere si pentru tinerii liceeni sau studenti? ar fi super atractiv si cred ca multi tineri si-ar descoperi calitatile si talentul creator!

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.