Home » Evenimente
,

„Spectacole mari în montări mici” la Festivalul de Teatru de la Piatra Neamţ

21 November 2011 0 Comentarii

festivalul-de-teatru-piatra-neamt-2011În perioada 9-16 noiembrie 2011 se va desfăşura la Piatra Neamţ a XXVI a ediţie a Festivalului de Teatru, o “ediţie specială” având în vedere condiţiile de desfăşurare. Din cauza lucrărilor de renovare care au loc la clădirea Teatrului Tineretului, cele 14 piese de teatru vor fi prezentate publicului în spații inedite, precum Colegiul Naţional “Petru Rareş”, Colegiul Tehnic “Forestier”, Clubulul “Tonique” şi Tabăra Şcolară “Cozla”.

Miercuri, 9 noiembrie, începând cu ora 19.00 va avea loc deschiderea oficială a evenimentului în Sala de festivităţi a Colegiului Naţional “Petru Rareş” cu piesa “Visul unei nopţi de gală” – spectacol independent. Timp de opt zile, iubitorii artei dramatice vor fi răsfățați cu spectacole ale actorilor de la Teatrul Naţional din Timişoara, Teatrul Municipal Baia-Mare, Teatrul “Luni” din Bucureşti, Teatrul “Andrei Mureşanu” din Sfântu-Gheorghe, Teatrul “Act” din Bucureşti, Teatrul “Mic” şi Teatrul “Odeon” din Bucureşti. Actorii de la Teatrul Tineretului din Piatra-Neamţ vor prezenta publicului la această ediţie spectacolele “Vânătorii”, “Eu te iubesc, eu te omor!” şi premiera “Atentate la viaţa ei”.

Festivalul de Teatru Piatra Neamţ – “Spectacole mari în montări mici” va reuni atât piese dramatice, cât și comedii, recitaluri și spectacole inedite prezentate şi realizate de către actori consacraţi, dar care vor fi condiţionate de dimensiunile mici ale spaţiilor de joc. La această ediţie vor avea loc şi lansări de carte de specialitate, dar şi dialoguri culturale de cunoaştere, de asociere, de analiză a fenomenului teatral contemporan, festivalul având şi un rol de întâlnire şi de discuţii pentru artişti şi oameni de cultură.

Publicul va putea achiziţiona bilete pentru spectacolele din cadrul acestei ediţii a Festivalului de Teatrul de la Piatra-Neamţ de la Agenţia Teatrală a TT, care este amplasată în holul principal al Bibliotecii “G.T.Kirileanu”. De asemenea se pot rezerva bilete la adresa de e-mail: [email protected].

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.