Home » Evenimente
,

Trofeul „Carpaţi” la Handbal Masculin – ediţia a 39 a

21 November 2011 0 Comentarii

cupa-carpati-handbal-piatra-neamt-2011În perioada 28 – 30 octombrie 2011 va avea loc la Piatra Neamţ competiţia sportivă Trofeul „Carpaţi” la handbal masculin, ediţia a  39 a. La această ediţie se vor întrece următoarele echipe: Ucraina, Iordania, România A şi România B. Competiţia se va desfăşura în Piatra Neamţ în cea mai modernă sală polivalentă din România care îndeplineşte toate condiţiile pentru a găzdui competiţii oficiale, europene şi mondiale.

Handbalul este unul dintre sporturile de tradiţie din Piatra Neamţ care a oferit la nivel naţional numeroşi sportivi talentaţi, iar de-a lungul anilor jocul echipelor nemţene a făcut deliciul iubitorilor acestui sport. Trofeul “Carpaţi” la handbal masculin este primul mare eveniment sportiv care se desfăşoară în noua Sală Polivalentă din Piatra Neamţ, intenţionându-se pe viitor ca oraşul nostru să devină o gazdă permanentă a naţionalelor de handbal.

Organizatorii acestui eveniment vă invită să luaţi parte în număr cât mai mare la această competiţie de tradiţie a handbalului românesc şi să susţineţi echipa naţională. Biletele pentru Trofeul „Carpaţi” la handbal mascului sunt deja puse în vânzare la casele de bilete ale Stadionului Municipal. Pe parcursul celor trei zile de competiţie biletele pot fi achiziţionate şi de la casele de bilete ale Sălii Polivalente.  Preţul unui bilet pentru toată competiţia costă 5 lei/persoana.

Programul competiţiei Trofeul „Carpaţi” la handbal masculin

Vineri 28 octombrie 2011
ora 17:00   România B – Ucraina
ora 19:00   România A- Iordania

Sîmbătă 29 octombrie 2011
ora 17:00   România A – România B
ora 19:00   Ucraina – Iordania

Duminică 30 octombrie 2011
ora 11:00  România A – Ucraina
ora 13:00  România B – Iordania

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.