Home » Agrement

Un nou sezon pentru Complexului Turistic şi de Agrement peste Vale din Piatra Neamţ

19 June 2012 0 Comentarii

05-sezon-strandul-tineretului-2012La 1 iunie 2012 a avut loc deschiderea oficială a Complexului Turistic şi de Agrement „Peste Vale”. Cu această ocazie au avut loc spectacole şi activităţi distractive pentru copii, care au primit baloane şi diplome de participare la concursurile sportive, de desen, dans şi muzică.

Ca şi în ceilalţi ani ştrandul devine una din destinațiile cele mai căutate pentru plajă și baie în bazinele de înot. Complexul pune la dispoziţia turiştilor toate facilităţile necesare pentru recreere şi odihnă: terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii, bazine de înot, plajă amenajată şi camping, sezlonguri şi grătare, etc.

Preţul de intrare în Complexul Turistic şi de Agrement peste Vale este de 3 lei/adult şi 1 leu/copil.  Pentru bazine şi plajă preţul de intrare este de luni – vineri de 7 lei/adult şi 5 lei/copil iar sâmbătă şi duminică de 10 lei/adult şi 5 lei/copil. Pensionarii au acces gratuit pe baza cuponului de pensie la fel şi persoanele cu dizabilităţi, veteraniii de război şi copiii cu vârsta mai mică de 7 ani. Pentru turiştii care vin cu maşinile în complex vor plăti între orele 08.00 – 24.00  o taxă de acces de 1,5 lei/oră

Trei terenuri de tenis de câmp cu nocturnă sunt disponibile pentru pasionaţii acestui sport. Ele pot fi închiriate la un preţ de 20 lei/oră, rachetele la 10 lei/oră iar mingile la 5 lei/oră.
Terenurile de volei și de baschet pot fi închiriate la preţul de 50 de lei/oră.  Totodată, terenurile de fotbal cu gazon artificial pot  fi închiriate până la ora 18.00 la preţul de 75 lei/oră iar după  ora 18.00 la preţul de 100 de lei ora.

În fiecare an Complexul Turistic şi de Agrement “Peste Vale” se bucură de prezenţa a mii de turişti, care vin să facă o baie în apa curată din bazine şi să respire aerul proaspăt de munte.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.