Home » Agrement

Distracţie la patinoar şi pe pârtia de ski din Piatra Neamţ

18 December 2012 0 Comentarii

09-partie-patinoar-2012Ninsorile din acest an nu s-au lăsat aşteptate şi s-au aşternut peste Ţinutul Neamţului încă de la începutul lunii decembrie. Pasionaţii sporturilor de iarnă pot să se bucure din plin de zăpadă pentru că în Piatra Neamţ s-au deschis cele două locuri de agrement patinoarul şi pârtia de ski.

În această perioadă pârtia de ski Cozla este punctul forte pentru turişti. Deşi este o pârtie pentru avansaţi de nivel mediu, pe pârtie veţi întâlni şi schiori începătorii de doar câţiva anişori care fac eforturi pentru a învăţa tainele acestui sport.  Telescaunul asigură transportul până în vârful pârtiei iar instalaţia nocturnă şi muzica de pe părtie oferă distracţie şi voie bună de la care nu-ţi mai doreşti să pleci. Tot aici pe dealul Cozla se află şi pârtia de începători unde  poţi să te dai cu sania.

Patinoarul este situat în Complexul de Agrement “Peste Vale”, este iluminat pe timp de noapte şi dispune pe lângă instalaţiile de bază şi de utilităţile necesare unei baze de agrement.
Aici este destinaţia ideală pentru distracţie a tinerilor, familiilor şi a copiilor, pasionaţi de patinaj. Atmosfera impresionantă şi calitatea excepţională a gheţii care dă siguranţa pe patinoar sunt ingredientele necesare pentru cei interesaţi să îşi îmbunătăţească abilităţile de patinaj.

Distractie de iarna, judetul Neamt

Distractie de iarna Distractie de iarna Distractie de iarna Distractie de iarna Distractie de iarna
Distractie de iarna Distractie de iarna Distractie de iarna Distractie de iarna

Turiştii care vin în această perioadă la Piatra Neamţ sunt invitaţi la distracţie în aceste două locuri de agrement unde se pot bucura din plin de plăcerile iernii.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.