Home » Evenimente

Cozla Parc – evenimente şi pachete turistice de sezon

17 January 2013 0 Comentarii

07-program-partia-cozla-ian-2013Complexul de agrement Cozla Parc din Piatra Neamţ reprezintă una dintre cele mai îndrăzneţe realizări turistice a municipalităţii pietrene din ultimii ani. Pârtia de ski, plimbarea cu telegondola şi telescaunul dar şi traseele de drumeţie oferă turiştilor diverse posibilităţi de distracţie şi recreere.

Partia de ski Cozla este amenajata pe dealul Cozla, situat în partea de nord a oraşului Piatra Neamţ. Telescaunul care deserveşte pârtia de ski are staţia de plecare din Dărmăneşti şi o capacitate de urcare pentru 826 persoane pe oră. Staţia de plecare a telegondolei este de la Gara Piatra Neamţ şi merge până la staţia de sosire de pe dealul Cozla.

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă Cozla Parc a lansat pachete la tarife excelente de cazare cu skipass. Skipass-ul include călătorii nelimitate cu telegondola şi telescaunul iar cazarea şi mesele vor fi rezervate la unităţile de cazare din zonă în funcţie de opţiunile fiecăruia. La cerere se poate asigura şi transferul turiştilor de la gară sau autogară sau de la aeroporturile din Iaşi sau Bacău. Pentru cei interesaţi să viziteze cât mai mult din Ţinutul Neamţului se pot organiza excursii cu un microbuz de opt locuri la mănăstiri, Cheile Bicazului, Lacul Roşu sau la păstrăvărie pentru a servi o delicatesă culinară specifică zonei.

Program evenimente sezon Ski 2012 – 2013 pe Pârtia Cozla

25 ianuarie 2013 – Piatra Pe Zăpadă
01 Februarie 2013 – Snow MTB Dual Race
08 Februarie 2013 – Dual Cross Snowboard
15 Februarie – Cupa Piatra Neamţ

Cozla Zen Party – la baza pârtiei Cozla, în fiecare wekend cu DJ, muzica live şi emisiuni live Impact FM

Complexul de agrement Cozla Parc vă aşteaptă cu drag să veniţi la zăpadă şi distracţie pe pârtia Cozla din Piatra Neamţ.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.