Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Participări la târguri de turism

Ţinutul Neamţ premiat cu Diploma de excelenţă la Târgul de Turism al Romaniei 2010

12 June 2013 2 Comentarii

07-diploma-targ-turism-2010În perioada 25 – 28 martie 2010 a avut loc cea de a 23-a ediţie a Târgului de Turism al României la Romexpo, Bucureşti la care a participat şi Consiliul Judeţean Neamţ împreună cu Municipiul Piatra Neamţ şi Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ. La acest eveniment turistic au expus 130 de expozanţi, fiind prezente şi standuri din 19 ţări străine.

Consiliul Judeţean Neamţ a primit “Diploma de excelenţă” pentru cea mai reprezentativă participare în cadrul Targului de Turism al Romaniei. Această diplomă de excelenţă confirmă faptul că oferta de promovare prezentată de Consiliul Judeţean Neamţ reprezintă un real serviciu făcut turismului nemţean. Alături de ofertele operatorilor privaţi din turismul neamţean care încearcă să ofere cele mai bune servicii clienţilor, si Consiliul Judeţean a reuşit să prezinte obiectivele turistice într-o frumoasă şi profesională.

Standul a fost organizat sub forma unei galerii de imagini reprezentative din Judetul Neamţ şi oraşul Piatra Neamţ. Judeţul Neamţ s-a prezentat cu tema “trasee turistice în judeţul Neamt” iar Piatra Neamt a venit cu tema “vacanţă la Piatra Neamţ”. Caseta de pliante cu prezentarea traseelor turistice din Neamţ a avut un impact deosebit fiind apreciată ca o informaţie deosebit de utilă pentru un viitor turist pe meleaguri neamţene. În stand au fost prezenţi cu oferte de servicii şi reprezentanţi ai agenţilor economici care activează în domeniul turismului din Judeţul Neamţ.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

2 Comentarii »

  • admin (autor) a spus:

    Buna ziua,
    nu am acces la aceste informatii.
    Administratea site-ului a fost transferata de curand.

  • laurentiu bude a spus:

    Buna ziua,

    Am remarcat cu placere calitatea standului judetului Neamt la targurile de turism. Imi puteti spune va rog cu ce firma ati lucrat in proiectul de creare a brandului Neamt?

    Va multumesc.

    O zi buna,
    Laurentiu Bude

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.