Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Participări la târguri de turism

Ţinutul Neamţ prezent la Tourism Leisure Hotels 2013 din Chişinău

12 June 2013 0 Comentarii

09-targ-turism-chisinau-2013În perioada 11 – 14 aprilie 2013 Consiliul Judeţean Neamţ a fost invitat de Ministerul Economiei – Autoritatea Naţională pentru Turism pentru a participa la cea de a XVIII-a ediţie a Târgului Tourism Leisure Hotels 2013, care a avut loc la Chişinău, Republica Moldova.

Această  manifestare expoziţională este cel mai important eveniment de profil de pe piaţa moldoveană, care se adresează atât specialiştilor cât şi publicului larg. Publicul prezent la acest târg este interesat, în principal, de călătoriile în afara graniţelor ţării de provenienţă, ceea ce reprezintă o piaţă importantă emiţătoare de turişti pentru destinaţia România.
Invitaţia a fost adresată Consiliului Judeţean Neamţ cu convingerea că prezenţa Judeţului Neamţ în standul României de la acest târg va aduce un plus de originalitate şi va contribui la îmbunătăţirea imaginii ţării noastre şi a judeţului Neamţ pe piaţa moldoveană.

Targ turism Chisinau

Targ turism Chisinau Targ turism Chisinau Targ turism Chisinau Targ turism Chisinau Targ turism Chisinau
Targ turism Chisinau Targ turism Chisinau Targ turism Chisinau Targ turism Chisinau

Pentru Ţinutul Neamţ s-a pus la dispoziţie un desk pentru prezentarea materialelor de promovare, dar şi a unei suprafeţe de cca.10-12 mp unde a fost amenajat un spaţiu personalizat pentru arta populară din Judeţul Neamţ. De prezentarea obiectivelor turistice din judeţ, precum şi a unor oferte de servicii turistice ale agenţilor economici din Neamţ s-a ocupat Dl. Pădure Claudiu reprezentant al Consiliului Judeţean Neamţ.

Arta populară a fost reprezentată de doi meşteri populari Dl. Lungu Constantin din Humuleşti – Târgu Neamţ – cioplitor în lemn şi Mihalachi Iulian din Bălţăteşti, Neamţ – meşter în ţesături populare.  Cei doi sunt cunoscuţi în judeţ şi în ţară prin autenticitate şi experienţă, astfel că au avut rolul de a asigura prezenţa în spaţiul pus la dispoziţie, organizând aici un colţ al artei populare nemţene cu mobilier şi produse specifice.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.