Home » Evenimente

Cupa Municipiului Piatra Neamț la sărituri peste obstacole ediţia a XV-a

1 July 2013 0 Comentarii

02-cupa-sarituri-obstacole-iunie-2013-piatra-neamtÎn perioada 20 – 23 iunie 2013, începând cu orele 09:30 şi 14:30  a avut loc la Baza Hipică “Virgil Bărbuceanu” Piatra Neamţ Concursul Naţional de Sărituri peste Obstacole “Cupa Municipiului Piatra Neamţ” ediţia a XV-a. Evenimentul a fost organizat de Federaţia Ecvestră Română, Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret şi Clubul Sportiv Ecvestru Piatra Neamţ în parteneriat cu Primăria municipiului Piatra Neamţ.

Înscris în calendarul național al Federației Ecvestre Române, concursul de sărituri de la Baza Hipică Virgil Bărbuceanu s-a desfăşura pe mai multe categorii de vârstă. La Piatra Neamţ în această perioadă a avut loc două competiții, Cupa României și etapa a doua de Grand Prix. La etapa de Grand Prix au participat călăreți de mare valoare care urmează să participe la competițiile internaționale, unde vor reprezenta România. Totodată a avut loc şi un spectacol ecvestru care face parte integrantă din manifestările dedicate zilelor orașului Piatra Neamț. Toate competiţiile ecvestre au fost premiate, valoarea toală a premiilor fiind de 30.000 lei.

Iubitorii cailor de rasă care au fost prezenţi la această întâlnire ecvestră au avut ocazia să asiste la cele mai frumoase competiţii de sărituri peste obstacole desfăşurate la Piatra Neamţ.

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.