Home » .: Promovare Turistică :., Evenimente, Participări la târguri de turism

Judeṭul Neamṭ la Târgul Regional de Turism „Vacanṭa 2014”

12 March 2014 0 Comentarii

08-targ-turism-bacau-martie-2014Prima ediṭie a Târgului Regional de Turism cu tema „Vacanṭa 2014” a avut loc în perioada 7-9 martie la Pavilionul Expoziṭional din Bacău.

Organizatorii, Centrul de Afaceri și Expoziții ”Mircea Cancicov” Bacău împreună cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), sub patronajul Agenției Naționale pentru Turism ( ANT) au reuṣit să aducă la un loc peste 30 de expozanṭi, printre care turoperatori, agenții de turism, numeroase unități de cazare, alimentație publică sau agrement, transportatori, cum ar fi Aeroportul din Bacău, cel din Iaṣi, dar ṣi companii aeriene cunoscute pe plan local ṣi nu numai. Alături de ei au participat primării și consilii județene din Regiunea Nord-Est.
08-targ-turism-bacau-martie-2014-1

Consiliul Județean Neamț a prezentat interesante și utile materiale de promovare a obiectivelor turistice din județ. În standul amenajat au fost expuse și lucrări de artă populară ale meșterilor populari Elena și Vasile Ciocârlan din comuna Ștefan cel Mare.
08-targ-turism-bacau-martie-2014-2

Acest eveniment a reprezentat pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte.
08-targ-turism-bacau-martie-2014-3

Evenimentul a fost promovat în toata zona Moldovei, prin materiale publicate în ziarele şi revistele locale, cât şi, pe diferite bloguri, prin difuzare de spoturi publicitare la posturile locale şi regionale TV şi radio, prin afişarea de bannere în diferite zone strategice, prin publicitate outdoor pe ecran TV, pe site-ul Centrului de Afaceri şi Expoziţii Bacău şi pe reţele de socializare.
08-targ-turism-bacau-martie-2014-4

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.