Home » Alte Articole, Obiective turistice

Invitație la Neamț pentru pasionații de fotografie

9 May 2016 0 Comentarii

Natura a renăscut din nou. În toiul primăverii, cand verdele domnește și își arată splendoarea în toate nuanțele, te invităm la Neamț. Zona este atât de echilibrată din punct de vedere al atracțiilor turistice încât îți poate oferi atât relaxare cât și un bun prilej de a surprinde cadre deosebite cu frumusețile de pe aici. Peisajele superbe, arhitectura inedită a diferitelor clădiri și monumente, natura în culori vii, sunt de neegalat la Neamț când vine vorba de arta fotografiei.

Lacul Izvorul Muntelui și Lacul Bâtca Doamnei îți oferă atât posibilitați de petrecere a timpului liber cât și posibilități de a admira zona ”prin obiectiv”. Pe lacul Bâtca Doamnei și pe Lacul Pângărați poți admira chiar și lebede sălbatice, veritabile modele de eleganță pentru aparatul de fotografiat. Poți de altfel să vizitezi Muzeul Nicolae Popa din Târpești sau Muzeul Vasile Găman din Vânători Neamț, cu siguranță drumul până la ele îți va oferi priveliști deosebite din satele nemțene.

O altă zonă extraordinară este reprezentată de Cheile Bicazului, unde pe lângă imagini și peisaje vei putea să surprinzi și susurul pâraielor din Chei – sunetul acestora într-adevăr te va umple de energia locului și îți va oferi momente de neuitat.

În afară de acestea, mai avem și alte destinații pentru amatorii și profesioniștii de fotografie pe care te invităm să le descoperi sau să le redescoperi singur. Și pentru că vremea e destul de frumoasă, deja avem o primă sugestie – Ceahlăul. Nu cred că mai este nevoie de nici un cuvânt în plus. Nu uita să-ți iei aparatul de fotografiat cu tine!

Vezi posibilitati de cazare in Judetul Neamt

Scrie raspunsul tau!

Adauga comentariul tau mai jos, sau trackback de pe site-ul propriu. Poti deasemenea sa subscrii la comentarii via RSS.

Va rugam sa pastrati un limbaj civilizat. Fara obscenitati sau spam.

Poti folosi aceste tag-uri:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site suporta Gravatar. Pentru a avea un avatar online inregistreaza-te pe Gravatar.